Mindfulness rektangel

6-ukers kurs i emosjonsfokusert mindfulness

Oslo - 27. februar, 2020

Kurs som baserer seg på mindfulness-meditasjon og emosjonsfokusert terapi for å øke kontakt med egne følelser og emosjonelle behov. Kurset er relevant både for de med og uten tidligere erfaring med mindfulness. Egner seg godt for deg som går i eller ønsker å gå i terapi.

Booking

Se også video nederst på siden.

Det å være menneske innebærer et liv fylt med både behagelige og ubehagelige følelser. Ofte er det slik at viktige følelser ikke har blitt møtt på den måten vi hadde behov for, og følelsene kan ende med å oppleves som mer til bry enn til hjelp. I dette kurset bruker vi mindfulness-øvelser til å utforske følelsene våre og å utvikle et gradvis vennligere og mer åpent forhold til de. I gruppesamtaler vil det være åpent for å dele egne opplevelser og utfordringer, og du vil kunne få hjelp til å nøste opp i ubearbeidede følelser.

Kurset er relevant både for de med og uten tidligere erfaring med mindfulness. Det er ingen krav til henvisning eller diagnose. Kurset holdes av Jaran Olsen og Håvard Steinde.

Jaran er psykolog og spesialiserer seg i emosjonsfokusert terapi. Han praktiserte meditasjon intensivt som buddhistmunk i 6 år, og har lang erfaring med å undervise mindfulness.

Håvard er psykolog og har praktisert mindfulness i 6 år, inkludert lengre fordypningsperioder. Han har erfaring med å undervise mindfulness til varierte grupper, blant annet helsepersonell, lærere og ungdomsskoleelever.

Kurset går over 6 torsdager fra kl 18:00 - 21:00. Første kursdag er 27. februar og siste kursdag er 12. desember. Datoene for samlingene er dermed:

  • 27. februar
  • 5. mars
  • 12. mars
  • 19. mars
  • 26. mars
  • 2. april


Pris: 6500,- for hele kurset

Begrenset med plasser: 8 - 12 deltakere.Datoer og klokkeslett:
Oppstart: Torsdag 27. februar 18:00-21:00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Jaran Olsen og Håvard Steinde


Pris:
6500,-


Sted:
Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo, 8. etasje i Tollbugata 32