Emosjonsfokusert terapi og følelser - Psykolog Oslo

EFT for alle terapeuter - påbygging. Oppstart 03. mars 2020.

Oslo , Bergen - Oslo og Bergen

Grunnet stor etterspørsel har vi besluttet å sette opp et andre år med utdanning i EFT som er åpent for alle terapeuter.

Booking

Har du spørsmål angående kurs?

Se Ofte stilte spørsmål om kurs

eller send en e-post til : kurs@ipr.no


Datoer:

Samling 1, Bergen: 03. - 06.03.20

Samling 2, Oslo: 09. - 12.06.20

Samling 3. Bergen: 10. - 13.11.20Klokkeslett: Alle dager 09.00 - 17.00


Pris: 36.600,- + Administrasjonsgebyr NOK 59,-

NB! Kurset vil kun bli gjennomført dersom det er nok påmeldte. Vi anbefaler kursdeltagere til å avvente med bestilling av flybilletter og hotell, ev. inkludere avbestillingsforsikring på dette. Dere vil få en endelig bekreftelse på om kurset blir avviklet så snart det er nok deltakere og senest 1 mnd før oppstart.

Påmelding er bindende.

Det er dessverre ikke anledning til å reservere plass på utdanningen. Når du melder deg på må du ha klar en fakturaadresse, som vil motta en faktura kort tid etterpå. Dersom du ønsker å dele fakturaen opp pr samling, skriv dette i kommentarfeltet.

Første faktura kommer kort tid etter påmelding.


Sted: Mer informasjon kommer


NB! Påmelding til EFT for alle terapeuter - påbygging forutsetter at du har fullført 1-årig videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi for alle terapeuter.


Fokuset vil være på teoretisk fordypning, veiledning og ytterligere øvelse på EFT-ferdigheter. I tillegg til fokus på å fordype de emosjonelle prosessene vil deltakerne også få introdusert flere intervensjoner som er nyttige i emosjonell prosessering, for eksempel systematisk evokativ avdekking og arbeid med traumer.

Datoer og klokkeslett:
Bergen 3.-6.mars, Oslo 9.-12.juni, Bergen 10.-13. november.


Pris:
36 600,-