© Julianne Leikanger Ipr Web 7247

EFT i bruk med personlighetsproblematikk og reguleringsvansker - Fellessamling 7.-9. september 2021

Oslo

Booking

I september 2021 går det av stabelen en stor felles EFT-samling for alle psykologer og leger som har tatt eller tar videreutdanning i EFT. Hovedattraksjonen på samlingen er Alberta Pos, en canadisk EFT-ekspert som har lang erfaring med å bruke EFT med klienter som har emosjonelle reguleringsvansker og personlighetsproblematikk. Hun vil gi oss innblikk i hvordan jobbe produktivt med både de som overregulerer og underregulerer følelser. Alberta er en dyktig og inspirerende foreleser som vil presentere en modell for hvordan man kan hjelpe klienter som strever med at følelser kommer i veien for å inngå i trygge og gode relasjoner. Avhengig av COVID-19 situasjonen vil vi enten møte i Pos i levende live eller via en online-løsning. I tillegg til Alberta Pos vil norske EFT-eksperter vise sine egne videoer hvor de demonstrerer og kommenterer prosesser i terapi.

Samlingen er en anledning for å bli enda bedre kjent med både EFT som modell og med kolleger som deler din interesse for EFT. Vi håper å kunne samle alle norske EFT’ere på et og samme sted til en hyggelig og spennende uke.

Kurset kan bli holdt online dersom smittevernreglene ikke tillater fysisk oppmøte. Dersom du må delta på kurs digitalt/ hele samlingen kjøres digitalt, vil det ikke bli gitt reduksjon i pris. Dette er fordi vi har omtrent de samme kostnadene for gjennomføring av kurs, slik den uforutsigbare situasjonen er pr i dag og det er en stor administrativ jobb å refundere et mindre beløp.

Vi tilbyr online deltakelse på våre videreutdanninger i hele 2021.

Dato: 7.- 9.09.21

Klokkeslett: Alle dager 09.00 - 17.00 (siste dag til 16.00)

Pris: 10950,- + Administrasjonsgebyr NOK 59,-

NB! Påmelding er bindende.


Sted: Hotel Bristol, Oslo.

Forelesere: Alberta Pos Jan Reidar Stiegler

Obs! Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Faktura krediteres/Kursavgift blir refundert

Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres

Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert


Datoer og klokkeslett:
September 2021


Foredragsholdere og facilitatorer:
Alberta Pos, Jan Reidar Stiegler


Pris:
10950


Sted:
Oslo