Hanna Aardal - Psykolog Bergen

Emosjonsfokusert ferdighetstrening for helsepersonell: online kurs 2. juni 2020

- Webinar

Trenger du rask hjelp til å håndtere vanskelige samtaler og følelser hos klienter eller pårørende? Dette nettkurset kan du ta uansett hvor du befinner deg så lenge du har tilgang til en PC, MAC, nettbrett eller smarttelefon og internett.

Booking

Trenger du hjelp til å håndtere utfordrende samtaler med mennesker i krise, pårørende, pasienter eller brukere med sterke følelser? Kurset passer for helsepersonell, psykologer, sykepleiere, leger, sosionomer, miljøterapeuter, politi og andre som jobber med mennesker, pasienter eller pårørende i sterk affekt.


Lær deg en ny avansert ferdighet i møte med mennesker som du trenger å berolige, dempe, romme og hjelpe. Et godt verktøy som du kan bruke når du møter motstand, fortvilelse, sinne, håpløshet eller frykt. Lær deg å bruke empatisk validering.

Meld deg på HER.


Kurset tar utgangspunkt i metoden emosjonsfokusert ferdighetstrening (EFST) anvendt for helsepersonell. Det veksles mellom undervisning og øvelser. Det er et praktisk kurs, og du kan bruke det du lærer umiddelbart etterpå.

Kurset er for helsepersonell. Varighet 3 timer inkludert 15 min pause.

Kursholder er psykologspesialist Hanna Aardal. Hun har lang erfaring med emosjonsfokusert terapi og ferdighetstrening, og er en erfaren, humoristisk og varm foreleser.


Dato: 2. juni Kl. 09:00-12:00

Pris: 490,-

Pålogging til kurset sendes ut én time før kursstart til de som har gjennomført betaling.

Vi tar forbehold om nok påmeldte og kurset kanselleres 1. juni hvis det er for få påmeldte.

Datoer og klokkeslett:
Webinar 2. juni kl 09:00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Hanna Aardal


Pris:
490,-