Parkurs Hjemmeside Tett

Emosjonsfokusert parkurs - Du og jeg og paret vårt. Oppstart 26. august

Oslo , Online på Zoom - Oppstart i August 2021

Booking

Å ha det godt i et parforhold er av de største og viktigste oppgavene vi har som voksne. Men å være i par er krevende. Det er også av det fineste som finnes. Dette kurset er for deg som er i et parforhold, og som ønsker å forstå mer av deg selv og partneren din, samt få gode øvelser og hjelp til å bevare, styrke og reparere ditt parforhold.

Emosjonsfokusert parterapi (Greenberg og Goldman, Greenberg og Johnson) er en evidensbasert metode for hvordan par kan styrke, finne tilbake og ivareta trygghet og anerkjennelse for hverandre i parforholdet. I dette kurset vil vi ta dere stegvis gjennom en reise i eget parforhold der dere vil få både kunnskap og ferdigheter. Kurset fokuserer på hvordan dere som par skal kunne forstå og møte hverandre på nye måter, reparere når noe er vanskelig, og komme nærmere hverandre. Kursholdere er de erfarne psykologene og parterapeutene Catrin Sagen og Tonje Moe Thompson.

Opptak: Webinaret vil også bli tatt opp og gjort tilgjengelig i en uke fra hver av kursdatoene. Link til opptaket sendes ut første virkedag etter webinaret.

Kurset gjennomføres som et webinar, fordelt på 4 moduler á tre timer.

26.08.21 kl 12-15: Du og jeg og paret vårt. Når to mennesker danner et vi, oppstår en ny enhet, paret, som er mer enn summen av dere to. I denne modulen blir dere kjent med mønstrene i deres eget parforhold, hvordan dere kan forstå og vise forståelse for hverandre.

02.09.21 kl 12-15: Inni og utenpå. Følelser er viktige i et parforhold. I denne modulen får dere hjelp til å utforske og bli kjent med deres eget følelsesliv, og bli bedre kjent med partneren deres. Hva skjer når vi ikke vet hva vi føler, når vi føler vondt, når vi ikke uttrykker det vi føler, når vi føler noe og uttrykker noe annet.

16.09.21 kl 12-15: Den nye dansen. I denne modulen lærer dere hvordan dere kan endre trinnene i konfliktdansen deres, og ta nye steg. Vi jobber med å skape ny interaksjon dere to i mellom, slik at dere kan forstå og trygge hverandre på nye måter. Det blir fokus på å bygge trygghet, aksept og lidenskap.

23.09.21 kl 12-15: Å gjøre det vonde trygt igjen. De fleste par har konflikter, og det er ikke farlig. Det viktige er å kunne reparere når ting blir vanskelig og finne tilbake til hverandre igjen. I denne siste modulen jobber vi med reparasjon og gjenopprettelse av trygghet i parholdet.


Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.

Obs! Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Faktura krediteres/Kursavgift blir refundert

Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres

Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert

Foredragsholdere og facilitatorer:
Tonje Moe Thompson, Catrin Sagen


Pris:
3250


Sted:
Webinar