Catrin Sagen - Psykolog Oslo

Webinar - Hvordan overleve jula som par? - 14. desember 2022

Online

Catrin gir deg verktøy til å samarbeide bedre og unngå feller i førjulstiden. Et webinar i regi av Institutt for Psykologisk Rådgivning.

Booking

Førjulstiden er hektisk og full av stress, avslutninger og tidsfrister så langt øyet kan se.
I tillegg er vi fulle av forventninger, og noen ganger blir småting til kriser. Til tross for planer om å ta det rolig, ender vi derfor ofte opp med svett panne, klump i magen og unødvendige diskusjoner. Når vi har mye å tenke på, og oppgavene er mange, sårer vi hverandre lettere og krangler oftere. Dette kommer av at stress gjør oss til dårligere problemløsere. Hjernen fungerer med andre ord dårligere. Vi hører, husker og forstår dårligere under stress. Vi blir rett og slett ikke de beste versjonene av oss selv. Desember er en sårbar periode for de fleste av oss, og noen par strever med sårene fra juleferien langt inn i det nye året.
Derfor har jeg laget et webinar, for å hjelpe dere med å styre unna de verste fellene og øke lagfølelsen. For når vi unngår feller og husker hvorfor vi er et par, da krangler vi mindre, samarbeider bedre og ler mer. Webinaret vil gi dere verktøy for styrke forholdet, stresse ned og kanskje åpne for samtaler dere ikke har hatt tidligere. For ofte krangler vi egentlig om noe annet enn innholdet ordene bærer, og for å avslutte krangelen ordentlig må vi vite hvordan vi kan komme til kjernen av det vanskelige. Dette er noe jeg har laget for alle som er i et parforhold. Det er ikke krav om at man må sitte sammen, selv om det kan være fint. Det kreves ingen forkunnskaper, og dere vil ikke være synlige for de andre parene som deltar på kurset.

Praktisk informasjon


Dato:
14.12.22
Tidspunkt:
20.00 - 21.00
Sted:
Online via Zoom
Foredragsholder:
Catrin Sagen
Pris:
200,-

Opptak
Det vil bli gjort opptak av webinaret, som vil bli sendt til alle som er påmeldt. Dette opptaket er tilgjengelig i én uke etter webinaret.
Det betyr at du fortsatt kan melde deg på og se opptaket hvis du ikke er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet. Deltakerne kommer ikke med på opptaket.

Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Kursavgift blir refundert
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert

Kurset vil bli avholdt med forbehold om nok påmeldte.

Har du spørsmål angående kurs?
Se Ofte stilte spørsmål om kurs
eller send en e-post til : kurs@ipr.no


Påmelding her.