Illustrasjonsbilderbarn Web 7206

Jubileumskonferansen: Såret som liten, sårbar som stor - Forstå og forhindre vold, radikalisering, ensomhet og utenforskap - 24.-25. oktober 2019

Bergen

«Så mye raseri og utagering, fullstendig blottet for empati – ufyselig! Tenk at han har vært et uskyldig spedbarn» Hva skjer på veien fra den nyfødtes uskyld til de voksnes handlinger, følelser, holdninger og ideer som vi ikke liker og kan kjenne avsky for?

Booking

Jubileumskonferansen 2019

I denne konferansen vil vi prøve å minske avstanden mellom det uskyldige barnet og de sårbare voksne, som havner utenfor samfunnets normer og struktur. Vi ønsker å forstå det vonde, og noen ganger farlige, utenforskapet:

Hvordan skjer radikalisering? Hva skal til for å snu en negativ utvikling? Hvem er de uelskelige? Hvordan forstå de umøtte emosjonelle behovene? Hvordan nå de mest ensomme? Hvordan bør vi møte voldsutøvere? Kan vi forstå en terrorist? Hva skjer med oss i møtet med mennesker som vekker ubehag i oss? Med respekten vår? Med empatien vår?

Institutt for Psykologisk Rådgivning feirer 35 års jubileum med denne konferansen for terapeuter, miljøterapeuter, lærere, jurister, politi og andre som jobber med sårede barn eller sårbare voksne.

Foredragsholdere:

Abid Raja

Per Isdal

Catrin Sagen & Marianne Sveen

Peder Kjøs

Jan Reidar Stiegler

Cathrine Moestue

Anne Hilde Vassbø Hagen & Vanja Hjelmseth

Dag Nordanger

Leo Ajkic

May Britt Løvik


Utfyllende informasjon om program og foredragsholdere kommer.


Tid: 24.-25. oktober 2019, kl. 9-16

Sted: Scandic Ørnen, Bergen

Pris:

4990,- (Ved påmelding innen 25. august)

5990,- (Ved påmelding etter 25. august og før 10. oktober)

6990,- (Ved påmelding etter 10. oktober)


For spørsmål om konferansen, kontakt oss på kurs@ipr.no eller 55317425.

Datoer og klokkeslett:
Bergen, 24.-25. oktober 2019 kl. 9-16