Image0 1

Boklansering: De seks store følelsene

Bergen

Vi har den store gleden å invitere til lanseringsfest for boken DE SEKS STORE FØLELSENE⭐️🌟 og forfatterne Anne Hilde Vassbø Hagen og Jan Reidar Stiegler.

Booking

Alle er hjertelig velkommen til å delta. Det er begrenset med plasser på grunn av 1-meters regelen og fint å ha oversikt over deltakere, så derfor trenger vi at du melder deg på kurset, selv om det er helt gratis å delta✨

Program for kvelden
18:15-19:00 Dørene åpner, vær tidlig ute, særlig hvis du skal i baren på vei inn.
19:00-19:10 Vanja Hjelmseth ønsker velkommen
19:10-19:45 Underholdende snarforedrag med forfatterne - om de seks store følelsene
19:45-21:00 Samtale mellom Frode Thuen og forfatterne

Det er muligheter for kjøpe med seg noe fra baren inn i lokalet, for de som ønsker det.

Boken gis ut på Kagge forlag, med redaktør Solveig Øye💫

Om boken:
Følelsene dine styrer deg i mye større grad enn du er klar over. De kan motivere deg til handling, og de kan hindre deg i å utføre noe du egentlig hadde bestemt deg for. Vet du egentlig hvilke følelser som dominerer hos deg selv?

De to erfarne psykologene Anne Hilde Vassbø Hagen og Jan Reidar Stiegler forteller på en innsiktsfull og underholdende måte om våre seks grunnleggende følelser: glede, iver, tristhet, redsel, sinne og skam. Vi har mange flere følelser, for eksempel stolthet, uro eller irritasjon, men de kan være vikarierende for de grunnleggende følelsene. Med gjenkjennelige eksempler fra hverdagslivet vårt forklarer forfatterne hva som egentlig skjer når følelsene herjer i oss: Hvorfor blir vi av og til blir triste flere år etter at vi mistet en vi var glad i, hva skjer med iveren vår hvis vi aldri fikk lov til å være ivrig som barn og hvorfor klarer vi ikke å slutte å bli redd, selv om vi har skjønt at en situasjon ikke er farlig? Når du forstår hvorfor du reagerer følelsesmessig som du gjør i ulike situasjoner, blir du også bedre i stand til å håndtere situasjonene du står i, og til å tolke hvorfor andre oppfører seg som de gjør. La følelsene dine bli en ressurs for deg!

Programmet streames via NIEFT på Facebook💥

Datoer og klokkeslett:
25.08.20, kl 18:15


Pris:
Gratis