Nadia Og Catrin

Påbyggingskurs i emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre - webinarer 26.08, 31.08 og 02.09

- 26. august, 31. august og 2. september

Dette onlinebaserte foreldrekurset passer for alle foreldre som fra tid til annen kjenner på utfordrende omsorgsoppgaver. Du kan ta kurset hjemmefra og det består av undervisning, øvelser, spørsmål og svar. For å delta på påbyggingskursene, må du ha gjennomført grunnkurset.

Booking

Vi inviterer til påbyggingskurs i foreldrekurset emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST), med Catrin Sagen og Nadia Ansar. Dette kurset bygger videre på gratiskurset Catrin og Nadia holdt 24. august.

NB! Disse tre påbyggingskursene er forbeholdt foreldre som har deltatt på online grunnkurs i emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre, enten med Hanna Aardal og Bente Austbø, Anne Hilde Vassbø Hagen og Vanja Hjelmseth eller med Catrin og Nadia. Grunnkurset er gratis og det vil settes opp flere i fremtiden, så hvis du ikke har fått tatt grunnkurset blir det flere anledninger.

For å melde deg på påbyggingskursene, bruk den blå bookingknappen over.

1. Påbyggingskurs EFST for foreldre: Følefeller

Tid: 18:00-21:00, onsdag 26. august

Del 1: Konkurrerende motivasjon - veien inn og ut av følefellene. Lær om hvordan egne følelser kan komme i veien for å validere, si unnskyld og sette fleksible og gode grenser, og veien ut av følefellene.

Pause 15 min

Del 2: Jobbe med egne følefeller


2. Påbyggingskurs EFST for foreldre: Reparasjon

Tid: 18.00-21:00, mandag 31. august

Del 1: Alle foreldre gjør feil. En måte å reparere på er å si unnskyld. Den gode følelsen av å ta radikalt ansvar. Hvilken effekt har et unnskyld uten forbehold på barnet?

Pause 15 min

Del 2: Jobbe med å reparere på en god og helende måte som styrker båndet til barnet.


3. Påbyggingskurs EFST for foreldre: Grenser

Tid: 18.00-21:00, onsdag 2. september

Del 1: Den vanskelige jobben med å få barnet til å følge beskjeder uten å kritisere, dømme, avvise eller true. Dine grenser endrer barnets atferd – lær om gode og fleksible grenser og hvorfor vi kan svinge fra å være for strenge til for milde.

Pause 15 min

Del 2: Jobbe med å endre grensene dine.


Samlet pris for alle tre påbyggingskursene er kr 2800,- for én forelder eller et foreldrepar med samme pålogging. Påbyggingskursene er forbeholdt foreldre som har gjennomført grunnkurset.

Du kan melde deg på påbyggingskursene ved å trykke her.

NB: Vi tar forbehold om nok påmeldte til de tre påbyggingskursene, og gir beskjed senest tirsdag 25. august kl. 22:00 dersom kursene blir avlyst.


Praktisk informasjon:

Du får en påmeldingsbekreftelse på e-post, og innlogging til kurset blir sendt én time før kursstart. Under kurset må du kunne være (helst uforstyrret) i et rom uten andre til stede i 3 timer med 15 minutters pause. Du trenger PC/MAC/nettbrett/telefon og internett for å kunne delta.Datoer og klokkeslett:
26. august, 31. august, og 2. september, 18:00-21:00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Catrin Sagen og Nadia Ansar