Aksel Sinding Julianneleikanger 210

Selvkritisk splitt – en praktisk innføring i stolarbeid - 20. september 2022

Online

Selvkritikk er et av de aller vanligste temaene vi jobber med i terapi - enten det er kjerneproblematikken eller en opprettholdende faktor i klienters liv. I dette webinaret for terapeuter, får du en innføring i en effektiv intervensjon for å hjelpe klienter med å endre destruktiv selvkritikk.

Booking

Dette kurset passer for alle terapeuter og leger.

Selvkritikk er et av de aller vanligste problemstillingene vi arbeider med i terapi. For mange selvkritikk og skam hovedproblemet. Andre er selvkritiske for hvordan de har det, at de ikke mestrer tilværelsen eller opplever at selvkritikken hindrer dem i å ta tak i viktige ting i livet. Selvkritikken stammer gjerne fra opplevelser av skam, avvisning, ydmykelse, manglende tilbakemeldinger på egen identitet, belastende hendelser eller traumer.

På dette webinaret for terapeuter, vil du bli introdusert for en dokumentert effektiv intervensjon som er utviklet for å hjelpe klienter med å endre destruktiv selvkritikk. Målet er å gi deltakerne et lett anvendelig og konkret klinisk verktøy, som man raskt kan ta i bruk i sitt terapeutiske arbeid. Intervensjonen kalles selvkritisk splitt og er et stolarbeid hentet fra emosjonsfokusert terapi (EFT). Intervensjonen kjennetegnes av at vi setter opp en dialog mellom klienten og klientens indre kritiker, der målet er å gå inn i vanskelige følelser knyttet til en selv, og endre dem med mer hjelpsomme følelser.

Stolarbeid er anvendelig på tvers av terapeutiske retninger og du trenger ingen forkunnskap om emosjonsfokusert terapi for å ha nytte av webinaret. Webinaret vil bestå av teoretisk og praktisk informasjon, video-demonstrasjon og øvelser. Deltakerne vil få tilsendt presentasjonen i etterkant.

Kursholder er psykolog Aksel Inge Sinding ved Institutt for psykologisk rådgivning Oslo. Aksel er spesialisert i EFT og emosjonsfokusert ferdighetstrening (EFST), og veileder jevnlig psykologer i arbeid med følelser i terapirommet. Aksel har lang erfaring med undervisning om arbeid med følelser, og er en engasjerende og presis foredragsholder. Han har også drevet mye med folkeopplysning, har gitt ut bøkene «Klok på følelser» (Gyldendal, 2018) og «Selvkritisk» (Gyldendal, 2022), og vært med på å utvikle siden følelseskompasset.no.

Praktisk informasjon


Dato: 20.09.22
Klokkeslett: 09.00-12.00
Pris: 850,-
Sted: Online - Zoom
Foreleser: Aksel Inge Sinding

Pålogging til kurset sendes ut én time før kursstart.

Vi gjør oppmerksom på at lenke til Zoom blir sendt ut til oppført e-post ved påmelding.
Mottar du ikke påmeldingsbekreftelse kort tid etter påmelding, og den har ikke havnet i søppelposten, send e-post til kurs@ipr.no.

Viktig informasjon

Kurset er godkjent av NPF som 3 timers vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister.
NB! For å motta kursbevis må du delta live på hele webinaret med fullt navn og kamera på.

Det vil bli gjort opptak av webinaret, som vil bli sendt til alle som er påmeldt. Dette opptaket er tilgjengelig i én uke etter webinaret.
Det betyr at du fortsatt kan melde deg på og se opptaket hvis du ikke er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet.

NB! Påmelding er bindende.

For å se webinaret må du ha fullført påmeldingen.
Webinaret blir avholdt med forbehold om nok påmeldinger.

Obs! Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Kursavgift blir refundert
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert

Påmelding her.