Sinte barn og sinte voksne krympet 2021 04 28 133836

Sinte barn og sinte voksne - slik forstår og håndterer du sinne. 7 april 2022

Bergen

Dette foredraget forteller deg det viktigste du trenger å vite om sinte barn. Et nyttig og underholdende kurs om en av de store utfordringene ved å være forelder! Et foredrag for alle som har barn eller jobber med barn.

Booking

Hender det du skammer du deg over oppførselen til barnet ditt? Er du redd for at barnet ditt ikke har evne til empati? Har du hatt lyst til å skrike «hold kjeft» til tenåringen som kjefter, kritiserer og slamrer med dørene? Har du opplevd å bli redd ditt eget barn når armene slår og beina sparker? I så fall er du ikke alene.

Sinne er en følelse som gir oss styrke. Sinne får oss til å stå opp for oss selv og forsvare oss mot urett. Men hva er det som gjør at noen barn blir så rasende? Hvorfor er det så vanskelig å håndtere sinte barn? Hva trenger de sinte barna og hvordan skal du klare å gi dem det? Nøkkelen ligger i å forstå både selve sinnet og følelsene som ligger bak, forskjellen mellom følelser og atferd – og hva den voldsomme atferden vekker i deg som forelder.

Anne Hilde Vassbø Hagen
er psykolog og leder for Institutt for Psykologisk Rådgivning i Bergen og mor til tre barn. Hun har skrevet bøkene Sinte barn og sinte voksne (Gyldendal 2021), Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (Gyldendal 2019) og De seks store følelsene (Kagge 2020). Hagen har også laget de populære YouTube-filmene om Alfred & Skyggen.


Dette er først og fremst er et foredrag for foreldre, men kan også være nyttig for alle som jobber med barn og familier.


 Sinte barn og sinte voksne krympet
 Julianne Leikanger IPR web 494 2021 05 04 082703
Anne Hilde Vassbø Hagen

Boken Sinte barn, Sinte voksne er en selvhjelpsbok for foreldre, som er basert på EFST. Du kan bestille boken her!

Pris
Pris 590,- . Prisen er den samme dersom du er én forelder eller et foreldrepar.

Korona og smittevern
Vi tar med forbehold om at kurset holdes online hvis smittevernhensyn tilsier at de ikke kan holdes fysisk.
Dersom kurs eller utdanninger må holdes digitalt vil det ikke bli gitt reduksjon i pris. Dette er fordi vi har omtrent de samme kostnadene for gjennomføring av kurs, slik den uforutsigbare situasjonen er pr i dag og det er en stor administrativ jobb å refundere et mindre beløp.

Avmelding og frister
Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs.
Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Hele kursavgiften blir kreditert.
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres.
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert.

Vi tar med forbehold om endringer vedrørende dato og kursholder grunnet uforutsette hendelser. Kurset gjennomføres med forbehold om nok påmeldte.


Påmelding her

Datoer og klokkeslett:
7. april 2022, 18.00-21.00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Anne Hilde Vassbø Hagen


Pris:
590,-


Sted:
Scandic Ørnen Bergen, Lars Hilles gate 18