Med følelsene som kompass

Uoppgjort forhold – en praktisk innføring i stolarbeid - 16. november 2022

Online

Et vanlig tema for mange klienter er vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre mennesker i livet deres. Hvordan kan man jobbe med dette på en tydeliggjørende, meningsfull og effektiv måte? På dette webinaret lærer du om EFT-intervensjonen og stolarbeid for uoppgjort forhold.

Booking

Kurset er rettet mot terapeuter og psykologer.

Et vanlig tema i terapi er at klienter har hatt vonde opplevelser med viktige andre mennesker i livene deres, enten det er foreldre, søsken, besteforeldre, venner, relasjoner i arbeidslivet eller andre. Selv om det som skjedde kan være over for lengst, kan de fortsatt gå og bære på følelser av sinne, sorg, frykt, skam, skyld, avmakt og bitterhet. Hvordan kan vi hjelpe disse klientene videre på en god måte, med å uttrykke følelser som ikke har fått vært der tidligere, kunne forsone seg med det som har skjedd eller gi slipp på fortiden?

I dette webinaret vil du bli introdusert for en dokumentert effektiv intervensjon som er utviklet for å hjelpe klienter med å prosessere vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre. Målet er å gi deltakerne en innføring i et lett anvendelig og konkret klinisk verktøy. Intervensjonen kalles Uoppgjort forhold / Unfinished business og er hentet fra emosjonsfokusert terapi. I øvelsen jobber du med å gjennomføre en simulert dialog med den viktige andre i en tom stol i terapirommet, der terapeuten er aktiv med å hjelpe til med å fasilitere emosjonell prosessering og endring.

Foredragsholder er psykolog Aksel Inge Sinding. Sinding har gjennomført treårig spesialisering i emosjonsfokusert terapi (EFT), emosjonsfokusert foreldreveiledning (EFST) og veileder andre psykologer og helsepersonell i EFT. Han har skrevet boka «Klok på følelser», en rekke artikler om følelsenes rolle i psykisk helse, holder jevnlig kurs og er en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder.

Stolarbeid er anvendelig på tvers av flere terapeutiske retninger og du trenger ingen forkunnskaper om EFT for å få utbytte av kurset. Webinaret består av teori, praktisk informasjon, kliniske eksempler og videoeksempler. Aksel vil svare på eventuelle spørsmål underveis. Etter kurset vil deltakerne få tilsendt presentasjonen.

Praktisk informasjon

Kurset er godkjent som 3 timers vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister hos NPF.
NB! For å få webinaret godkjent som vedlikeholdsaktivitet, og motta kursbevis, må du delta med fullt navn og kamera på.

Dato:
16. november 2022
Tid: 09.00 - 12.00
Foredragsholder: Aksel Inge Sinding
Pris
: 850,-

Webinaret gjennomføres på nett, via plattformen Zoom, 16. november 09:00-12:00. Påmeldingsfrist er 16. november klokken 08:00.
Deltakere som har meldt seg på og betalt kursavgiften (850,-) vil få tilsendt lenke til webinaret omtrent én time før kursstart.
For å se webinaret må du være påmeldt.

Avmelding og frister
Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Hele kursavgiften blir kreditert.
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres.
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert.

Påmeldingsfrist er 16. november kl. 08.00.

Vi tar med forbehold om endringer vedrørende dato og kursholder grunnet uforutsette hendelser.

Kurset vil bli avholdt med forbehold om nok påmeldte.

Påmelding her

Datoer og klokkeslett:
16. november 2022 kl. 09.00-12.00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Aksel Inge Sinding


Pris:
850


Sted:
Online via Zoom