Uoppgjort forhold Aksel Sinding nettside Bilde til kurs siden ipr no copy 3

Uoppgjort forhold – en praktisk innføring i stolarbeid - 30. august 2023

Online

Et vanlig tema for mange klienter er vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre mennesker i livet deres. Hvordan kan man jobbe med dette på en tydeliggjørende, meningsfull og effektiv måte? På dette webinaret lærer du om EFT-intervensjonen og stolarbeid for uoppgjort forhold.

Booking

Kurset er rettet mot terapeuter og psykologer.

Et vanlig tema i terapi er at klienter har hatt vonde opplevelser med viktige andre mennesker i livene deres, enten det er foreldre, søsken, besteforeldre, venner, relasjoner i arbeidslivet eller andre. Selv om det som skjedde kan være over for lengst, kan de fortsatt gå og bære på følelser av sinne, sorg, frykt, skam, skyld, avmakt og bitterhet. Hvordan kan vi hjelpe disse klientene videre på en god måte, med å uttrykke følelser som ikke har fått vært der tidligere, kunne forsone seg med det som har skjedd eller gi slipp på fortiden?

I dette webinaret vil du bli introdusert for en dokumentert effektiv intervensjon som er utviklet for å hjelpe klienter med å prosessere vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre. Målet er å gi deltakerne en innføring i et lett anvendelig og konkret klinisk verktøy. Intervensjonen kalles Uoppgjort forhold / Unfinished business og er hentet fra emosjonsfokusert terapi. I øvelsen jobber du med å gjennomføre en simulert dialog med den viktige andre i en tom stol i terapirommet, der terapeuten er aktiv med å hjelpe til med å fasilitere emosjonell prosessering og endring.

Foredragsholder er psykolog Aksel Inge Sinding. Sinding har gjennomført treårig spesialisering i emosjonsfokusert terapi (EFT), emosjonsfokusert foreldreveiledning (EFST) og veileder andre psykologer og helsepersonell i EFT. Han har skrevet boka «Klok på følelser», en rekke artikler om følelsenes rolle i psykisk helse, holder jevnlig kurs og er en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder.

Stolarbeid er anvendelig på tvers av flere terapeutiske retninger og du trenger ingen forkunnskaper om EFT for å få utbytte av kurset. Webinaret består av teori, praktisk informasjon, kliniske eksempler og videoeksempler. Aksel vil svare på eventuelle spørsmål underveis. Etter kurset vil deltakerne få tilsendt presentasjonen.

Praktisk informasjon

Dato:
30. august 2023
Tidspunkt: 09.00 - 12.00
Sted: Online via Zoom
Foredragsholder: Aksel Inge Sinding
Pris
: 950,- (665,- for NIEFT-medlemmer, 475,- for stundenter)

Viktig informasjon
Lenke til webinaret blir sendt ut 1 time før webinaret starter. For å se webinaret må du være påmeldt. Påmelding er bindende.

Kurset er godkjent som 3 timers vedlikeholdsaktivitet for psykologspesialister hos NPF.
NB! For å få webinaret godkjent som vedlikeholdsaktivitet, og motta kursbevis, må du delta live med fullt navn og kamera på.


Opptak

Det vil bli gjort opptak av webinaret, som vil bli sendt til alle som er påmeldt. Dette opptaket er tilgjengelig i én uke etter webinaret.
Det betyr at du fortsatt kan melde deg på og se opptaket hvis du ikke er tilgjengelig på det aktuelle tidspunktet.

Påmelding her.


Avmelding og frister

Vi har 24 timer angrerett på alle våre kurs. Avmeldingsregler utover dette er:

Avmelding 12-6 mnd. før kursstart: Hele kursavgiften blir kreditert.
Avmelding 3-6 mnd. før kursstart: Halve kursavgiften krediteres.
Avmelding 0-3 mnd. før kursstart: Kursavgift vil ikke bli kreditert.

Vi tar med forbehold om endringer vedrørende dato og kursholder grunnet uforutsette hendelser.
Kurset vil bli avholdt med forbehold om nok påmeldte deltakere.