Med følelsene som kompass

Webinar: Uoppgjort forhold – en praktisk innføring i stolarbeid, 2. desember

Online på Zoom - 2. desember, 2020

Et vanlig tema for mange klienter er vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre mennesker i livet deres. Hvordan kan man jobbe med dette på en tydeliggjørende, meningsfull og effektiv måte? På dette webinaret lærer du om EFT-intervensjonen og stolarbeid for uoppgjort forhold.

Booking

Påmelding til dette webinaret åpnes snart.

Et vanlig tema i terapi er at klienter har hatt vonde opplevelser med viktige andre mennesker i livene deres, enten det er foreldre, søsken, besteforeldre, venner, relasjoner i arbeidslivet eller andre. Selv om det som skjedde kan være over for lengst, kan de fortsatt gå og bære på følelser av sinne, sorg, frykt, skam, skyld, avmakt og bitterhet. Hvordan kan vi hjelpe disse klientene videre på en god måte, med å uttrykke følelser som ikke har fått vært der tidligere, kunne forsone seg med det som har skjedd eller gi slipp på fortiden?

I dette webinaret vil du bli introdusert for en dokumentert effektiv intervensjon som er utviklet for å hjelpe klienter med å prosessere vedvarende vonde følelser knyttet til viktige andre. Målet er å gi deltakerne en innføring i et lett anvendelig og konkret klinisk verktøy. Intervensjonen kalles Uoppgjort forhold / Unfinished business og er hentet fra emosjonsfokusert terapi. I øvelsen jobber du med å gjennomføre en simulert dialog med den viktige andre i en tom stol i terapirommet, der terapeuten er aktiv med å hjelpe til med å fasilitere emosjonell prosessering og endring.

Foredragsholder er psykolog Aksel Inge Sinding. Sinding har gjennomført treårig spesialisering i emosjonsfokusert terapi (EFT), emosjonsfokusert foreldreveiledning (EFST) og veileder andre psykologer og helsepersonell i EFT. Han har skrevet boka «Klok på følelser», en rekke artikler om følelsenes rolle i psykisk helse, holder jevnlig kurs og er en engasjerende og kunnskapsrik foredragsholder.

Stolarbeid er anvendelig på tvers av flere terapeutiske retninger og du trenger ingen forkunnskaper om EFT for å få utbytte av kurset. Webinaret består av teori, praktisk informasjon, kliniske eksempler og videoeksempler. Aksel vil svare på eventuelle spørsmål underveis. Etter kurset vil deltakerne få tilsendt presentasjonen.

Webinaret gjennomføres på nett, via plattformen Zoom, 2. desember 09:00-12:00. Påmeldingsfrist er 2. desember klokken 07:00. Deltakere som har meldt seg på og betalt kursavgiften (690,-) vil få tilsendt lenke for webinaret omtrent én time før kursstart.

Webinaret vil tas opp, og opptaket vil være tilgjengelig i to uker etter webinaret for alle som har meldt seg på og betalt kursavgiften. Dersom du ikke kan delta på det aktuelle tidpsunktet er det altså mulig å se det i etterkant.

Datoer og klokkeslett:
2. desember, 09:00-12:00


Foredragsholdere og facilitatorer:
Aksel Inge Sinding


Pris:
690,-