Psykodynamisk terapi Psykolog i Oslo og Bergen

Ledige stillinger ved Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo

Publisert 25.10.2018

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i et stort, sosialt og faglig dyktig psykologfellesskap sentralt i Oslo? Nå søker Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo to nye psykologer til vår klinikk fra 01.03.19: én stilling i 3-års engasjement og ett vikariat i 6 måneder.

Oppdatering 29.11.18: Grunnet stor interesse for det 3-årige engasjementet har vi satt søknadsfrist til fredag 2.11.18. for denne stillingen.

Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo (IPRO) har to ledige kontorer fra 01.03.19. Vi ønsker å knytte til oss en psykolog/psykologspesialist inn i et 3-års engasjement og en psykolog inn i et 6 mnd vikariat fra den 01.03.19-01.09.19. Vi holder til i nyoppussede og trivelige lokaler midt i Oslo sentrum, i Kongens gate 31.

Alle terapeutene ved IPRO er tilknyttet som selvstendig næringsdrivende, står fritt i valg av arbeidsområder og bidrar sosialt og faglig til IPR som helhet. Det er muligheter for å delta i forskningsprosjekter om du har interesse for forskning. Du får veiledning og oppfølging til å jobbe som selvstendig næringsdrivende.


OM IPRO

Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo AS (IPRO) startet opp i august 2017, og er en utvidelse av Institutt for Psykologisk Rådgivning AS (IPR) i Bergen. Per i dag har vi 28 terapeuter tilknyttet oss i Oslo, 11 på fulltid og 17 på deltid. Vi har et tett samarbeid med kontoret i Bergen, både organisatorisk, faglig og sosialt.

IPRO tilbyr psykologisk utredning og behandling av voksne, par og familier. Vi tilbyr behandling individuelt og i grupper. I tillegg utfører flere av våre psykologer kollegaveiledning, foreldreveiledning, sakkyndig arbeid, bistår ved organisasjonsutvikling og driver kurs- og utdanningsvirksomhet. Vi har stort tilfang av oppdrag.

IPR er offisielt utpekt til Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT) og er således del av International Society of Emotion Focused Therapy, ledet av dr. Leslie Greenberg og hans kolleger. IPR tilbyr 3-årig spesialistutdanning for psykologer, videreutdanninger i EFT parterapi- og familieterapi og 1-årig videreutdanning i EFT for alle terapeuter. Vi har flere pågående forskningsprosjekter og er lidenskapelig opptatt av fagformidling.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som liker faglige utfordringer og som er opptatt av fagutvikling og egenutvikling. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt og morsomt arbeidsmiljø, med fokus på åpenhet, raushet og sårbarhet oss i mellom.

Det er en målsetning for IPR at alle som kommer til oss, enten de er psykologer, klienter eller samarbeidspartnere, skal behandles med respekt, likeverd og varme. Vår store visjon er å bidra til at Norge og verden blir et mer følelsesvennlig sted.

Er du interessert i å jobbe hos oss? Send oss en søknad med CV til daglig leder Tonje Moe Thompson, på tonje@ipr.no.