Ipr Illustrasjonsbilder Highres 275

IPR Oslo søker erfaren og trygg parterapeut for arbeid på kveld

Publisert 24.02.2020

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i et stort psykologfellesskap sentralt i Oslo? IPR Oslo har svært stor pågang fra par som ønsker parterapi og søker derfor en erfaren og trygg parterapeut for arbeid på kveldstid.

Vi ønsker å knytte til oss en erfaren og trygg psykolog og parterapeut på kveldstid ved IPR Oslo.

IPR Oslo har stor pågang fra par som ønsker terapi. Vi ønsker derfor å knytte til oss en en psykolog/ psykologspesialist på kveld, som primært ønsker å arbeide med parterapi. Vi trenger deg som er erfaren og trygg i rollen som parterapeut, og som ønsker å jobbe 1-2 kvelder i uken hos oss. Mange av de som kontakter oss ønsker spesifikt å gå i emosjonsfokusert parterapi. Har du etterutdanning eller kurs i EFT for par, er vi særlig glade for å høre fra deg.

Som psykolog hos oss er du selvstendig næringsdrivende, men del av et godt faglig og sosialt miljø med høy kompetanse. Vi har særlig kompetanse på EFT, men det er ikke et krav at du jobber etter denne metoden. Vi holder til i nye og fine lokaler i Tollbugata 32.

IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og behandling av voksne, par og familier. Som parterapeut hos oss kan du forvente å få jobbe med motiverte par, der bestillingene er alt fra ønsket om forebyggende arbeid, hjelp til å komme gjennom strevsomme perioder i samlivet, samt arbeid med dyptgående relasjonsmønstre som over tid er blitt vonde å leve i. Hos oss er det gode muligheter for et meningsfullt og faglig utfordrende arbeid med par.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som liker faglige utfordringer og som er opptatt av fagutvikling og egenutvikling. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt og morsomt kollegamiljø.

For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Tonje Moe Thompson på tonje@ipr.no.