Whereby

IPR tar i bruk ny løsning for videoterapi

Publisert 21.12.2020

Fra og med 1. januar 2021 tar IPR i bruk en ny løsning for videoterapi. Vi går fra å bruke Confrere til å bruke løsningen Whereby. Dette er en trygg, sikker og brukervennlig løsning som brukes av mange psykologkontorer. Psykologen din sender deg lenke til sitt lukkede digitale terapirom før timen.

Med corona-pandemien ble det helt nødvendig å finne gode måter å tilby videoterapi på, der du og psykologen din kan ha trygge og gode samtaler på nett. Frem til nå har IPR benyttet seg av løsningen Confrere for å gjennomføre terapi på nettet, men bytter nå til Whereby.

Whereby er designet for helsepersonell, og er en helt trygg og brukervennlig plattform for digitale samtaler. Du kan lese mer om løsningen på whereby.com. Løsningen er utbredt og velprøvd, og du er sikret full konfidensialitet. Systemet er ende-til-ende kryptert, lukket og tilfredstiller krav til GDPR (retningslinjer for personvern).

Hvis du skal ha time digitalt, vil psykologen din sende deg en lenke til rommet rett i forkant av timen. Bare gå inn på lenken, så slipper psykologen deg inn i rommet.

Vil du lese mer om videoterapi? Da kan du trykke her.