Ipr Illustrasjonsbilder Highres 447

IPR Oslo søker to psykologer til fulltids kontorleie og vikariat

Publisert 26.01.2021

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i faglig sterkt, engasjert og trivelig psykologfellesskap sentralt i Oslo? Institutt for Psykologisk Rådgivning Oslo søker nå to nye psykologer til kontorleie med treårig engasjement med mulighet for forlengelse og et ettårig vikariat.

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i et stort psykologfellesskap sentralt i Oslo?

Ved IPR Oslo har vi plass til to nye psykologer/psykologspesialister:

  • Et treårig engasjement med kontorleie (80 eller 100%) med mulighet for rask tiltredelse, og forlengelse.
  • Et ettårig vikariat kontorleie (80 eller 100%) fra 01.06.2021.

Vi trenger deg som er erfaren og trygg i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et sterkt faglig og kollegialt fellesskap. Søknadsfrist: 15.02.21

Institutt for Psykologisk rådgivning Oslo AS startet opp i august 2017, og er en utvidelse av Institutt for Psykologisk rådgivning AS (IPR) i Bergen. Per i dag har vi 30 terapeuter tilknyttet oss i Oslo, 18 på fulltid og 12 på deltid. Vi har en tett samarbeidsrelasjon med kontoret i Bergen, både organisatorisk, faglig og sosialt. I våre lokaler i Tollbugata 32 har vi 13 kontorer og egne kurslokaler.

Institutt for Psykologisk rådgivning, er offisielt utpekt til Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT) og er således del av International Society of Emotion Focused Therapy som er ledet av dr. Greenberg og hans kolleger. IPR arrangerer en 3-årig spesialistutdanning for psykologer, og videreutdanninger i EFT parterapi, i Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST) og 1-årig videreutdanning i EFT for terapeuter. Vi har flere pågående forskningsprosjekter og er lidenskapelig opptatt av fagformidling.

IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og samtalebehandling av voksne, par og foreldre. I tillegg utfører flere av våre psykologer kollegaveiledning, foreldreveiledning, sakkyndig arbeid, leder-og organisasjonsutvikling, kurs- og utdanningsvirksomhet, samt diverse formidling og utviklingsarbeid innen psykologi og psykisk helse. Vi har et stort og bredt tilfang av oppdrag.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som brenner for faget og som er opptatt av fagutvikling og personlig egenutvikling som psykolog. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt, delende og morsomt kollegamiljø.

Det er en målsetning for IPR at alle som kommer til oss, enten de er psykologer, klienter eller samarbeidspartnere, skal behandles med respekt, likeverd og varme. Vår store visjon er å bidra til at Norge og verden blir litt mer følelsesvennlig.

For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se www.ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Tonje Moe Thompson på tonje@ipr.no. Søknadsfristen er 15.02. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.