Ipr Illustrasjonsbilder Highres 275

IPR Oslo søker psykologer for arbeid på kveld

Publisert 22.06.2021

Ønsker du å bli del av et psykologfaglig fellesskap som brenner for dybde i faget, klinisk praksis og fagformidling? IPR Oslo søker to psykologer/psykologspesialister til arbeid på kveld. Vi trenger deg som er trygg og erfaren i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et varmt og sosialt fagmiljø.

IPR Oslo har stor pågang av klienter som ønsker individualterapi og parterapi. Vi ønsker derfor å knytte til oss to psykologer/ psykologspesialister på kveld. Vi trenger deg som er erfaren og trygg i rollen som terapeut, og som ønsker å jobbe 1-2 kvelder i uken hos oss. Det er en fordel om du har erfaring med og kan tilby parterapi, gjerne EFT parterapi da mange av de som tar kontakt ber om dette, men dette er ikke nødvendig.

Som psykolog hos oss er du selvstendig næringsdrivende, men del av et godt faglig og sosialt miljø med høy kompetanse. Vi har særlig kompetanse på EFT, men det er ikke et krav at du jobber etter denne metoden. Vi har terapeuter som jobber med CBT, MCT, ISTDP, affektbevissthet, psykodynamisk og mer integrativt. Vi holder til i nye og fine lokaler i Tollbugata 32.

IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og behandling av voksne, par og familier. Som parterapeut hos oss kan du forvente å få jobbe med motiverte par, der bestillingene er alt fra ønsket om forebyggende arbeid, hjelp til å komme gjennom strevsomme perioder i samlivet, samt arbeid med dyptgående relasjonsmønstre som over tid er blitt vonde å leve i. Hos oss er det gode muligheter for et meningsfullt og faglig utfordrende arbeid med par.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som liker faglige utfordringer og som er opptatt av fagutvikling og egenutvikling. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt og morsomt kollegamiljø.

For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Tonje Moe Thompson på tonje@ipr.no. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.