Kognitiv terapi

IPR Oslo søker psykologer og psykologspesialister for arbeid på kveld

Publisert 01.09.2022

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og plass i et stort og terapiorientert psykologfellesskap sentralt i Oslo? IPR Oslo har stor pågang og søker derfor flere psykologer som ønsker å jobbe kveld én eller to ganger i uken.

IPR Oslo har stor pågang av klienter som ønsker terapi. Vi ønsker derfor å knytte til oss flere psykologer/ psykologspesialister på kveld. Vi trenger deg som er erfaren og trygg i rollen som terapeut, og som ønsker å jobbe 1-2 kvelder i uken hos oss.

Som psykolog hos oss er du selvstendig næringsdrivende, men del av et godt faglig og sosialt miljø med høy kompetanse. Vi har særlig kompetanse på EFT, men det er ikke et krav at du jobber etter denne metoden. Vi holder til i nye og fine lokaler i Tollbugata 32.

IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og behandling av voksne, par og familier.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som liker faglige utfordringer og som er opptatt av fagutvikling og egenutvikling. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt og morsomt kollegamiljø.

For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Aksel Inge Sinding sinding@ipr.no


Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.