Psykodynamisk terapi Psykolog i Oslo og Bergen

IPR Oslo søker psykologer og psykologspesialister for arbeid på kveld

Publisert 14.06.2022

Ønsker du å bli del av et psykologfaglig fellesskap som brenner for dybde i faget, klinisk praksis og fagformidling? IPR Oslo søker psykologer/psykologspesialister til arbeid på kveld. Vi trenger deg som er trygg og erfaren i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et varmt og sosialt fagmiljø.

Ønsker du mer frihet i arbeidet som terapeut og bli del av et sosialt og faglig stimulerende arbeidsmiljø? Institutt for psykologisk Oslo har stor pågang av klienter som ønsker individualterapi og parterapi. Vi ønsker derfor å knytte til oss flere psykologer/psykologspesialister på kveld.

Vi trenger deg som er erfaren og trygg i rollen som terapeut, og som ønsker å jobbe 1-2 kvelder i uken. Som psykolog hos oss er du selvstendig næringsdrivende, men del av et godt faglig og sosialt miljø med høy kompetanse. Vi har særlig kompetanse på EFT, men det er ikke et krav at du jobber etter denne metoden. Vi har terapeuter som jobber med CBT, MCT, ISTDP, affektbevissthet, psykodynamisk og mer integrativt. Vi holder til i nye og fine lokaler i Tollbugata 32, og du kommer til ferdig innredet kontor.

IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og behandling av voksne, par og familier. Som terapeut hos oss kan du forvente å få jobbe med motiverte klienter og par med bred variasjon av problemstillinger. Selv om du har behandlingsansvaret, er du ikke alene i det terapeutiske arbeidet. Vi har et sterkt faglig miljø med muligheter for faglig sparring, videoveiledning og å delta på faglige arrangementer i regi av klinikken.

Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, og er opptatt av fagutvikling og egenutvikling som terapeut. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt og morsomt kollegamiljø.

For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Aksel Inge Sinding, på sinding@ipr.no. Intervjuer blir gjennomført i august.