Ipr Illustrasjonsbilder Highres 353

IPR Oslo søker psykolog/psykologspesialist

Publisert 03.03.2023

Vil du jobbe ved IPR Oslo? Vi søker en erfaren, varm og dyktig psykolog/psykologspesialist til å bli en del av vårt fellesskap med gode økonomiske betingelser, og fokus på faglig utvikling og trivsel på jobb. Det er ledig for 60% kontorleie fra mai, med mulighet for økning til 100% fra september.

Ønsker du mer frihet i arbeidshverdagen og jobb i et stort psykologfellesskap sentralt i Oslo?

Ved IPR Oslo har vi plass til en ny psykolog/psykologspesialist, med 60% kontorleie fra mai, og mulighet til 100% kontorleie fra september. Du blir da tilknyttet klinikken vår som selvstendig næringsdrivende, eller eget AS.

  Vi trenger deg som er erfaren og trygg i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et sterkt faglig og kollegialt fellesskap med fokus på arbeid med følelser.


  Søknadsfrist: 20. mars. Intervjuer gjøres forløpende. Send søknad og CV til daglig leder Aksel Inge Sinding, på sinding@ipr.no.

  Det er en fordel om du:

  • Har påbegynt eller fullført videreutdanning i en psykoterapeutisk retning
  • Har lang erfaring med selvstendig oppfølging av klienter
  • Jevnlig jobber med å utvikle deg som terapeut gjennom kurs, utdanning, videoveiledning og egenterapi


  Om IPRO

  Institutt for Psykologisk rådgivning Oslo startet opp i august 2017, og er en utvidelse av Institutt for Psykologisk rådgivning AS (IPR) i Bergen. Per i dag har vi 34 terapeuter tilknyttet oss i Oslo, 18 på fulltid og 12 på deltid. Vi har en tett samarbeidsrelasjon med kontoret i Bergen, både organisatorisk, faglig og sosialt. I våre lokaler i Tollbugata 32 har vi 13 kontorer og egne kurslokaler.

  Institutt for Psykologisk rådgivning, er offisielt utpekt til Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT) og er således del av International Society of Emotion Focused Therapy som er ledet av dr. Greenberg og hans kolleger. IPR arrangerer en 3-årig spesialistutdanning for psykologer, og videreutdanninger i EFT parterapi, i Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST) og 1-årig videreutdanning i EFT for terapeuter. Vi har flere pågående forskningsprosjekter og er lidenskapelig opptatt av fagformidling.

  IPR Oslo tilbyr psykologisk utredning og samtalebehandling av voksne, par og foreldre. I tillegg utfører flere av våre psykologer kollegaveiledning, foreldreveiledning, sakkyndig arbeid, leder-og organisasjonsutvikling, kurs- og utdanningsvirksomhet, samt diverse formidling og utviklingsarbeid innen psykologi og psykisk helse. Vi har et stort og bredt tilfang av oppdrag.

  Vi ønsker å være den beste arbeidsplassen for psykologer som verdsetter stor grad av frihet og selvstendighet i sin arbeidshverdag, som brenner for faget og som er opptatt av fagutvikling og personlig egenutvikling som psykolog. Våre psykologer holder høyt faglig nivå, har god arbeidskapasitet og tilbyr et varmt, delende og morsomt kollegamiljø.

  Det er en målsetning for IPR at alle som kommer til oss, enten de er psykologer, klienter eller samarbeidspartnere, skal behandles med respekt, likeverd og varme. Vår store visjon er å bidra til at Norge og verden blir litt mer følelsesvennlig.

  For mer informasjon om IPR og hva vi driver med kan du se www.ipr.no. Er du interessert i å jobbe hos oss? Send søknad og CV til daglig leder Aksel Inge Sinding, på sinding@ipr.no. Søknadsfristen er 20.03. Vi gjennomfører intervjuer fortløpende.