Mindfulness Psykolog Oslo og Bergen

Emosjonell førstehjelp

Trenger du støtte og veiledning for å mestre det du står i? Vi tilbyr emosjonell førstehjelp via video og telefon på dagtid, kveldstid og helg til folk i hele landet, med svært kort ventetid. Tilbudet skiller seg fra vanlig terapi, med fokus i større grad på her og nå og hvordan du kan mestre dette.

Grunnet koronaviruset har hverdagen på kort tid blitt snudd opp ned for de fleste av oss. Når vi ikke lenger kan gå på jobb eller gjøre de aktivitetene vi vanligvis gjør kan livet kjennes uforutsigbart og utrygt, og mange kjenner på vanskelige følelser eller står i utfordrende praktiske situasjoner.

Opplever du å bli helt alene med deg selv, vonde tanker og følelser, og at det kjennes tungt og ensomt? Eller at konflikter og vanskelige følelser i relasjon til de du bor sammen med eskalerer? Har du psykiske plager som har forverret seg de siste ukene? Bekymrer du deg mye og trenger hjelp og råd til å stå i det som er akkurat nå?

Psykologene ved Institutt for Psykologisk Rådgivning tilbyr nå emosjonell førstehjelp via video eller telefon på dagtid, kveldstid og helg til folk i hele landet, med svært kort ventetid. Vi forsøker å gi deg time innen 24 timer fra henvendelsen er mottatt.

Emosjonell førstehjelp er annerledes enn vanlige terapiforløp, ved at det ikke er intensjon eller mål om å gå inn i dypere og lengre emosjonelle prosesser. Samtalen vil ha fokus på her og nå, med veiledning og støtte til å stå i det som er vanskelig akkurat nå, og eventuell hjelp til veien videre. Terapeuten kan for eksempel hjelpe deg med å regulere og håndtere vanskelige følelser, eller gi verktøy, teknikker og praktiske råd og øvelser du kan bruke i situasjonen du er i.

Prisene for slike samtaler er samme som for individualsamtaler forøvrig:

  • 45 minutter på dag: 1460,-
  • 45 minutter kveld (etter 16): 1610,-
  • 45 minutter helg: 1610,-


Grunnet smittefare gjennomføres timene på video og telefon. Våre digitale løsninger er trygge og enkle. Hvis du bor i Bergen eller Oslo anbefaler vi å velge en psykolog i din hjemby, i tilfelle du ved et senere tidspunkt skulle ønske å treffe psykologen ansikt til ansikt. Vi svarer deg så raskt vi kan, og gjør alt vi kan for å gi deg time innen 24 timer.

Her ser du psykologene som tilbyr emosjonell førstehjelp.

Du kan bestille time her.

NB: Skriv i bestillingen at det gjelder emosjonell førstehjelp, for at vi skal gi deg riktig oppfølging raskest mulig.