Øyvind halsøy psykolog oslo

Øyvind Halsøy

Oslo, Psykolog

Erfaring med behandling av angst, depresjon, relasjonsvansker og selvfølelse. Jobber mye med integrative tilnærminger, og kognitiv atferdsterapi. Tilbyr behandling til unge, voksne, eldre og par.

Bestill time

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen og har erfaring fra OCD-teamet i Bergen ved Kronstad DPS. Jeg har erfaring med ulike angstlidelser, og arbeider etter prinsippene for Kognitiv Atferdsterapi.

I møte med deg ønsker jeg å hjelpe med å finne frem til hva det er – i akkurat ditt liv – som har ført til at ting har blitt vanskelig eller føles fastlåst. Sammen utforsker vi hvordan vi best mulig kan hjelpe deg i å bryte mønstre eller å håndtere hindringer på en ny måte. Jeg er opptatt av å tilpasse behandlingen etter dine behov og ønsker å legge til rette for mestring og utvikling. Som terapeut er jeg aktiv, og ønsker å skape et rom med stor åpenhet og trygghet for å utforske det som har blitt vanskelig.

Som parterapeut arbeider jeg emosjonsfoksuert, og vektlegger trygghet, mening og emosjonell tilstedeværelse mellom dere.