Jo Fougner - psykolog oslo

Jo Fougner Skaansar

Oslo, Psykolog

Som psykolog er jeg er opptatt av å møte mine klienter med en åpen, aksepterende og nysgjerrig innstilling. Sammen kan vi utforske det som er vanskelig, og veiene ut av fastlåsthet.

Bestill time

Hei. Jeg er psykolog utdannet fra Universitetet i Oslo. Min terapeutiske fordypning er fra klinikk for integrativ psykoterapi, og jeg har hovedpraksis fra Psykosomatisk avdeling ved Rikshospitalet. I tillegg har jeg fulgt fordypning i dynamisk terapi. Jeg har et bredt interessefelt som terapeut, og benytter meg av flere teoretiske og praktiske perspektiver i psykologisk behandling. Spesielt er jeg opptatt våre relasjoners og våre følelsers betydning, både for psykisk strev og for prosessen med å få det bedre. I tråd med et integrativt syn på psykoterapi, anerkjenner jeg at klienter har ulike personligheter og behov. Derfor blir de terapeutiske veivalgene tilpasset den enkelte klient.

Ofte er det slik at mennesker som oppsøker psykologisk bistand kjenner seg fastlåst, eller «stuck». Mange har allerede forsøkt mye for å håndtere en vanskelig situasjon, uten helt å komme noen vei. Det har blitt krevende å mestre situasjonen på egenhånd. Samtidig kan det være en utfordring å søke hjelp.

Når du kommer til meg, kan du forvente at jeg møter deg der du er, med en åpen og nysgjerrig innstilling. Jeg ønsker at terapirommet skal være et sted du føler deg trygg og ivaretatt, og at du kan tre frem som deg selv. Da er ingen problemer for store eller for små. Sammen kan vi undersøke det som er vanskelig, og begynne det «åpnende» arbeidet mot å bryte ut av fastlåstheten. Jeg har stor respekt for motet og sårbarheten som kreves av mine klienter i en slik endringsprosess.

I tillegg til å være psykolog, er jeg også musiker med stor interesse for kunst og kultur.

Hjertelig velkommen til meg.