Ipr Portrett Web Katrine F  Halvorsen

Katrine Frilund Halvorsen

Bergen, Psykologspesialist

Jeg har lang erfaring som klinisk psykologspesialist for barn, ungdom og voksne. Jeg tilbyr ulike metoder avhengig av hva som passer for den enkelte og hva den enkelte kjenner på som viktig for seg. Sammen lager vi en plan for behandling som vil bidra til god psykisk helse, livsmestring og vekst.

Bestill time

Går du i mønstre som du innerst inne ønsker å endre, men ikke får til å endre? Har du tunge tanker, ubehagelige følelser, en gnagende uro eller en følelse av å ikke strekke til? Vanskelige forhold i familien, søvnvansker, konsentrasjonsvansker eller sviktende hukommelse?

Jeg har bred klinisk erfaring og har møtt en rekke ulike problemstillinger; angst, depresjon, PTSD, livskriser, sorg, endringsprosesser, sosiale vansker, emosjonelle vansker, ADHD, samt andre utfordringer knyttet til jobb- og hverdagsliv, stress, utbrenthet og konflikter.

Jeg er utdannet psykolog ved universitetet i Bergen i 2006 og har vært knyttet til IPR på deltid fra 2010. Jeg er psykologspesialist med fordypning i klinisk barne- og ungdomspsykologi fra NPF og har videreutdanning innen enkel og kompleks traumatisering, samt emosjonsfokusert terapi for voksne.

Jeg tilbyr individualterapi, parterapi, kognitiv terapi, emosjonsfokusert terapi, EMDR, vandreterapi, mindfulness, traumefokusert mindfulness og Mediyoga individuelt. Mediyoga passer fint for deg som kjenner kroppslige og/eller psykiske plager knyttet til stress og uro, du som har smerter i hofter, rygg og nakke, du som kjenner deg utmattet eller utbrent.