Ipr Portretter Oslo 02 18 Web 4434

Magnus Huth

Oslo, Psykolog

Bred erfaring med behandling av depresjon, angst, sorg, relasjonelle utfordringer, lav selvfølelse og eksistensielle spørsmål. Mitt hovedfokus er at vi tar utgangspunkt i deg og dine problemstillinger, og legger opp terapien ut i fra det. Jeg gir også lederveiledning og holder ofte kurs.

Bestill time

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Oslo, hvor jeg hadde fordypning i psykoterapi for voksne. Etter endt utdanning har jeg jobbet i to poliklinikker i offentlig helsevesen (DPS), og hatt privat kveldspraksis som psykolog i fem år. Faglig jobber jeg med en såkalt integrativ tilnærming, hvor jeg legger opp terapien basert på dine problemstillinger, og bruker tanker og teknikker fra både psykodynamisk- og kognitiv terapi. Terapi handler ofte om å utforske vanskelige følelser, og å greie å bryte opp i handlings- og tankemønstre. For å greie det på best mulig har jeg fokus på at vi skaper en terapi som er basert på trygghet og tillit.

Når man oppsøker psykolog, er det som oftest fordi man for tiden ikke har det bra. Om man ikke har vært hos psykolog før lurer man ofte på hvordan man skal legge fram tankene sine, og hva som kommer til å skje. Terapien starter som oftest først med å kartlegge årsakene til at du ikke har det bra om dagen. Jeg tar ansvar for dette, og gir råd om hvordan jeg tenker at vi kan legge opp terapien, før vi sammen blir enige om en god måte å jobbe på videre og hvilke problemstillinger vi skal fokusere på.

Jeg har som etterutdanning gått spesialisering innen organisasjonspsykologi, og har også jobbet mye som konsulent. Fra dette har jeg bred erfaring med kursholding, lederutvikling og rådgivning innen ulike temaer fra psykologien.