Marianne Hellebust - Psykolog Oslo

Marianne Hellebust

Oslo, Psykolog

Bred erfaring med behandling av traumer, relasjonelle problemer, selvfølelse, angst og depresjon, avhengighet og ulike former for livskriser. Videreutdanning innen emosjonsfokusert terapi på individnivå, kan også tilby parterapi om ønskelig.

Bestill time
  • Fullført 3-årig videreutdanning og spesialisering i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT)
  • Fordypning i traumebehandling via RVTS Øst
  • Godkjent parterapeut Level 1 via The Gottman Institute
  • Erfaring med emosjonsfokusert foreldreveiledning (EFST)Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Tromsø, og spesialiserer meg innen terapi for voksne. Jeg har fullført videreutdannning i emosjonsfokusert terapi (EFT); en evidensbasert terapiretning der utforsking av følelser og behov står sentralt. I tillegg til dette har jeg kurs innen traumepsykologi, utviklingspsykologi og avhengighet. Jeg har også arbeidserfaring fra barne- og ungdomsfeltet og bedrifthelsetjeneste.

Jeg forsøker å tilpasse terapien til hver enkelt klient, slik at vi sammen avgjør hvordan vi tilnærmer oss det som er vanskelig. Jeg er opptatt av relasjoner og deres påvirkning på selvfølelse og tilhørighet. Det er viktig for meg at klienter skal oppleve ny innsikt, økt toleranse, og forståelse for egne mønster. Å jobbe med fastlåste følelser i terapi kan være litt utfordrende iblant, men det gir også tilgang til vekst og endring.

Som terapeut er jeg humanistisk forankret, og behandlingen er i stor del emosjonsrettet. Jeg er åpen og genuin som terapeut, og ønsker å skape et trygt rom for alle som kommer inn på mitt kontor.