Marius Stavang - Psykolog Oslo

Marius Stavang

Oslo, Psykolog

Erfaring med å behandle stress, angst, depresjon, utmattelse, sorg, lav selvfølelse, sosiale utfordringer, samt vansker knyttet til dating og kjærlighetsliv. Kompetanse innen motivasjonspsykologi til å hjelpe mennesker med å oppleve økt velvære og finne retning i livet.

Bestill time
  • Går 5-årig spesialistutdanning i regi av Norsk Psykologforening.
  • Fullført nivå 1 av Gottmans parterapi-utdanning.
  • I gang med utdanning innen Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST).
  • Går 3-årig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved NIEFT
  • Går utdanning i emosjonsfokusert parterapi ved Senter for Emosjonsfokusert terapi (SEFT)Kjenner du på noe vanskelig som går utover din livskvalitet og hverdag? Det vil jeg gjerne hjelpe deg med. Jeg har erfaring med å hjelpe personer med en rekke ulike vansker. Alt fra mildere psykiske utfordringer til omfattende personlighets- og rusmiddelproblematikk. I tillegg til å løfte mennesker ut av det vonde har jeg et engasjement for å hjelpe mennesker til videre vekst. Jeg har kunnskap om hvordan man kan finne riktig vei i livet, få økt motivasjon, sette seg gode mål og hvordan man kan nå disse målene. Jeg har en grunnleggende tro på at alle mennesker som strever innvendig kan vokse og få det bedre med riktig hjelp.

Det du strever med kan kjennes vanskelig å skulle snakke om. Kanskje virker det smertefullt å ta opp, kanskje kjennes det skambelagt og flaut å dele, kanskje det også virker forbudt å fortelle om, og kanskje vanskene dine virker for små, simple eller normale til å skulle søke psykologisk hjelp. Uansett hva du har på hjertet vil jeg skape et rom hvor det kjennes trygt å dele, samt møte deg og dine unike utfordringer med forståelse, omtanke, nysgjerrighet og åpenhet. Du vil ikke bli dømt for det du tenker og opplever.

Innenfor psykologien finnes det mange ulike måter å forstå og jobbe med menneskers vansker, og hvis du har gått til psykolog tidligere har du kanskje merket at vi kan ha ganske forskjellige fremgangsmåter. I min behandling tar jeg selv utgangspunkt i de vitenskapelig støttede behandlingsformene emosjonsfokusert terapi og kognitiv atferdsterapi. Likevel er min ambisjon å tilpasse måten vi jobber på til dine egenartede vansker. Arbeidet blir et felles samarbeid mellom oss, hvor du er den som best kjenner deg selv og dine vansker, mens jeg er kjenneren av psykologi og terapi. Sammen vil vi finne måter å forstå deg og dine utfordringer og hvordan vi skal arbeide for at du skal oppleve vekst og bedring.

Velkommen til meg!