Julianneleikanger Iproslo Web 12

Pål Olsen

Oslo, Psykolog

Som psykolog og medmenneske har jeg erfaring fra arbeid med angst, depresjon, lav selvfølelse og utbrenthet, livskriser og tap – både enklere og mer sammensatte problemstillinger. Jeg har jobbet både privat og i offentlig psykisk helsevern. Jeg tilbyr individualterapi til voksne og ungdom.

Bestill time

De fleste av oss strever på et eller annet tidspunkt i livet. Noen ganger er plager og årsaker lett identifiserbare, andre ganger er det mer vagt eller uforståelig for oss. Noen ganger kjører vi oss fast i indre eller relasjonelle mønstre som vi strever med å forstå og bryte på egenhånd. Da kan det være hjelpsomt å snakke med en profesjonell og utenforstående. Jeg er utdannet ved Universitet i Oslo og har jobbet både privat og i offentlig psykisk helsevern. Jeg nærmer meg nå slutten på en spesialisering i psykoterapi med fordypning i ISTDP (intensiv dynamisk korttidsterapi).Hvis du er nysgjerrig på hva ISTDP er, anbefaler jeg denne artikkelen.

I terapi jobber jeg naturlig nok ut fra prinsippene i ISTDP med mye fokus på relasjoner og følelser, kropp og sinn. Samtidig er det aller viktigste for meg å lytte til dine ønsker og behov, og jeg forsøker så langt jeg klarer å tilpasse meg disse. Jeg liker å få systematiske tilbakemeldinger på arbeidet vi gjør sammen, og jeg forsøker til enhver tid å skape trygghet og holde optimal intensitet i terapien.I tillegg til et sterkt engasjement for terapi, følelser og mellommenneskelige relasjoner, jobber jeg mye med behandlingsevaluering og terapeututvikling – som henholdsvis psykolog og terapeut, prosjektleder og underviser.

For en best mulig terapeutisk prosess og opplevelse, anbefaler jeg en lengre førstesamtale. Les mer i margen til høyre. 

Jeg ser frem til å møte deg.

Velkommen.