Ipr 26 06 18 Julianne Leikanger Web 9164

Sindre Kvithyld Aasli

Oslo, Psykolog

Bred behandlingserfaring fra et vidt spekter av ulike typer plager. Særlig kompetanse på relasjonstraumer, selvfølelsesproblematikk og parterapi. Jobber emosjonsfokusert i møte med par og familier.

Bestill time

Noen ganger kan tanker, følelser eller atferd kjennes helt fastlåst ut. Det kan føles som om den samme konflikten går igjen og igjen, enten det er med oss selv, partner eller andre som er viktige for oss. Sammen kan vi finne veien ut av det fastlåste og vonde.

Jeg er utdannet psykolog ved Århus Universitet i Danmark. I behandling benytter jeg elementer fra flere ulike terapiretninger, men jeg er hovedsakelig forankret i det som kalles emosjonsfokusert terapi (EFT). Det vil si at jeg blant annet er opptatt av å skape et trygt rom hvor det å åpne seg blir lettere, og hva det er følelsene dine prøver å fortelle deg. Jeg tenker på terapi som en reise vi legger ut på sammen, hvor vi bruker følelsene som kart, samtidig som veien blir til mens vi går den. Hos meg kan du bestille individualterapi, parterapi eller familieterapi.

Jeg har bred erfaring med behandling av psykiske plager fra spesialisthelsetjenesten, og par- og familieterapi fra familievernkontor. Jeg er underveis i et spesialiseringsforløp ved Institutt for Aktiv Psykoterapi og i utdanning for å bli sertifisert emosjonsfokusert parterapeut. Jeg har også gjennomført flere kurs og utdanninger innen traumefeltet.

Velkommen!