Kurslokalet IMG 5614

Utleie kurslokale – Sentralt i Oslo

Lokalene er ideelt for alt fra små møter til kurs, og mindre konferanser. Kurslokalet har møteromsutstyr av høy kvalitet. Alle grupperom er utstyrt med egen skjerm.

Med sin sentrale beliggenhet midt i hjertet av Oslo leier vi ut IPR kurslokale, et romslig auditorium med plass til opptil 42 personer, et tilhørende mingleområde og 5 mindre grupperom for breakout-sesjoner. Lokalene er ideelt for alt fra små møter til kurs, og mindre konferanser. Kurslokalet har møteromsutstyr av høy kvalitet. Alle grupperom er utstyrt med egen skjerm.

Fasiliteter og Tilbud:

  • Moderne Kurslokale: Våre kurslokaler er utstyrt med moderne teknologi for presentasjoner og kommunikasjon, inkludert internett, lyd- og bildeanlegg, og komfortable sittearrangementer som kan tilpasses etter behov.
  • Grupperom: For mindre grupper eller breakout-sesjoner under kurs, tilbyr vi 5 mindre grupperom. Disse rommene er perfekte for workshops, gruppearbeid eller private møter.
  • Dagpakke: For å gjøre dagen så problemfri som mulig, tilbyr vi en dagpakke som inkluderer lunsj, kaffe/te og søtsaker. Nyt en deilig lunsj i 3 etasje, og ubegrenset tilgang til kaffe og te i mingleområdet gjennom hele arrangementet. Vår kantine tilbyr et bredt utvalg av matvalg og tilpasser mat etter diettbehov. Dersom du ikke ønsker lunsj, kan man bestille bare kaffe/te.
  • Tilgjengelig personale: Vårt vennlige og profesjonelle personale viser dere rundt i lokalet i forkant og de er også tilgjengelig underveis for å sikre at alt går som planlagt.
  • Sentral Beliggenhet: Vårt kurslokale er lett tilgjengelig, plassert midt i hjertet av Oslo med gode transportforbindelser. Det finnes også parkeringsmuligheter i nærhet for deltakere som kommer med bil.

Enten du trenger lokale for en hel dag, eller over flere dager, kan vi tilpasse vårt tilbud til dine behov.

Adresse: Karl Johans gate 41B, 0162 Oslo

Perfekt for:

  • Kurs
  • Mindre konferanser
  • Bedriftsmøter
  • Workshop og treningssesjoner
  • Nettverksarrangementer


Priser:

Pris for leie av kurslokalet pr dag: 11.500,-

Tillegg for 1 grupperom pr dag: 2.000,-

For å kunne leie grupperom må undervisningsrommet leies.

Kuvertpris dagpakke som inkluderer lunsj, frukt, kake/søtsaker, kaffe/te: 250,-

Kuvertpris dagpakke kun kaffe/te: 45,-

For mer informasjon eller for å bestille, vennligst kontakt oss på kurs@ipr.no eller telefon: 55 31 74 25, tast 3 for kursavdeling.

 Kurslokalet IMG 5541
 Kurslokalet IMG 5614
 Kurslokalet IMG 5586
 Kurslokalet IMG 5537
 Kurslokalet IMG 5618
 Kurslokalet IMG 5587
 Kurslokalet IMG 5612
 Kurslokalet IMG 5531