Lite Kompass

Aktuelt

Her finner du aktuelle nyheter, blogginnlegg, artikler, informasjon om prosjekter og eventuelle ledige stillinger hos Institutt for Psykologisk Rådgivning.

Psykodynamisk terapi Psykolog i Oslo og Bergen

IPR Oslo søker psykologer for arbeid på kveld

Ønsker du å bli del av et psykologfaglig fellesskap som brenner for dybde i faget, klinisk praksis og fagformidling? IPR Oslo søker psykologer/psykologspesialister til arbeid på kveld. Vi trenger deg som er trygg og erfaren i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et varmt og sosialt fagmiljø.

Les mer
Illustrasjonsbilderipr 462

IPR Oslo søker psykolog til vikariat

Ønsker du å bli del av et psykologfaglig fellesskap som brenner for dybde i faget, klinisk praksis og fagformidling? IPR Oslo søker psykolog/psykologspesialist til ettårig vikariat. Vi trenger deg som er erfaren og trygg i terapeutrollen, og som ønsker å ta del i et varmt og sosialt fagmiljø.

Les mer
IMG 4861

FULLBOOKET - Gratis utendørs terapi for menn: Vandrepsykologene - #manndegopp

I anledning Emotion Awareness Day 2. juni, gjennomfører IPR Oslo igjen prosjektet Vandrepsykologene - #manndegopp! Vi gir to gratis terapitimer til menn med noe på hjertet som ønsker å snakke med en psykolog - vandrende ute i fri luft i Oslos gater og parker. Noe for deg eller noen du kjenner?

Les mer
Whereby

IPR tar i bruk ny løsning for videoterapi

Fra og med 1. januar 2021 tar IPR i bruk en ny løsning for videoterapi. Vi går fra å bruke Confrere til å bruke løsningen Whereby. Dette er en trygg, sikker og brukervennlig løsning som brukes av mange psykologkontorer. Psykologen din sender deg lenke til sitt lukkede digitale terapirom før timen.

Les mer
Ipr Portretter Julianne Leikanger Highres 5829

Corona, isolasjon og parterapi

"Over natten måtte jeg tilpasse meg til at terapi skulle foregå over på video. Jeg assosierte umiddelbart til talløse Skype-samtaler med eldre familiemedlemmer der kamera er fokusert på toppen av hodene deres og bildet henger konstant". Les om psykolog Emma Johannessens første parterapi på video.

Les mer
Hanna Aardal - Psykolog Bergen

Faens koronavirus!

I går tok jeg, en førti år gammel psykolog, meg selv i å bli sint på en mikroorganisme.

Les mer
Ensomhet er usynlig

Informert av følelser = Styrket av følelser

Tenk om vi kjente følelsene våre på en slik måte at vi visste hva de er godt for, selv når de gjør vondt?

Les mer
Koronavirus Tema

Smitteverntiltak ved IPR

I forbindelse med smittefare for COVID-19 har vi en rekke smitteverntiltak ved våre klinikker, i tråd med bransjestandarden og Folkehelseinstituttets anbefalinger. Vi tilbyr også video- og telefonterapi for klienter og psykologer som ikke kan møte til time.

Les mer
Emosjonsfokusert Ferdighetstrening For Foreldre Fotokreditering Gyldendal

Emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre - En lærebok for terapeuter og veiledere

De fleste foreldre synes det er krevende å forstå og møte vanskelige følelser og utfordrende atferd hos barna sine. Anne Hilde Vassbø Hagen, Vanja Hjelmseth, Bente Austbø og Joanne Dolhanty har gitt ut en lærebok som kan komme alle foreldre og barn tilgode.

Les mer
Tollbu

Oslo-kontoret flytter til nye lokaler

Oslo-kontoret flytter til nye lokaler den 1. september 2019. De nye lokalene er større og finere, og er i 8. etasje i Tollbugata 32. Velkommen!

Les mer