Anne Hilde Vassbø Hagen - Psykolog Bergen

Ledelse

Her finner du ledelsen ved Institutt for Psykologisk Rådgivning Bergen og Oslo. Hvis du ønsker samarbeid eller vil forhøre deg om hva vi jobber med er det bare å ta kontakt.

Ledelsen ved IPR Bergen

 Anne Hilde Vassbø Hagen - Psykolog Bergen
Anne Hilde Vassbø Hagen

E-post: hagen@ipr.no

 Jan Reidar Stiegler - Psykologspesialist Bergen
Jan Reidar Stiegler - Fagsjef NIEFT

E-post: stiegler@ipr.no

 Vanja Hjelmseth - Psykolog Bergen
Psykolog Vanja Hjelmseth
 Bodil Solheim - Psykologspesialist Bergen
Bodil Solheim - Arbeidsrettet behandling

E-post: solheim@ipr.no

Ledelsen ved IPR Oslo

 Psykolog Oslo EFT
Tonje Moe Thompson - Daglig leder ved IPR Oslo

E-post: tonje@ipr.no

 Aksel Inge Sinding - Kommunikasjonsansvarlig ved IPRO
Psykolog Aksel Inge Sinding - Kommunikasjonsansvarlig

E-post: sinding@ipr.no

 Ane Bente Gjul Psykolog Oslo
Ane Bente Gjul - Ledergruppa

E-post: gjul@ipr.no

 Nadia Ansar psykolog
Psykologspesialist og PhD Nadia Ansar

E-post: ansar@ipr.no

 Catrin Sagen - Psykolog Oslo
Psykolog Catrin Sagen

E-post: sagen@ipr.no

Ofte stilte spørsmål i forbindelse med koronavirus

 • Kan jeg fortsatt møte til timer ved klinikken?

  Fra og med 20.04 har vi igjen åpnet klinikkene våre for konsultasjoner ansikt-til-ansikt. For å sikre psykologene og klientenes helse og bidra til å redusere spredningen av viruset har vi innført en rekke smitteverntiltak du kan lese om her. Disse tiltakene er utarbeidet i tråd med Folkehelseinstituttet og bransjestandarden.

  Hvis du ikke kan eller ønsker å møte på klinikken er timer på telefon og video et svært godt alternativ til vanlig timer ansikt-til-ansikt. Du kan lese mer om telefon- og videoterapi og hvordan det foregår hos oss her.

  Hvis du ønsker å avbestille timen har vi de samme retningslinjene på avbestilling som før, som er før kl. 12, 2 virkedager før timen. Hvis du må avbestille grunnet karantene eller ønske om å ikke møte fysisk, husk altså at du kan opprettholde avtalen din gjennom videokonsultasjon (beskrevet over) eller telefon med din terapeut. Gi beskjed om at du ønsker dette i forkant av timen, og ved videokonsultasjon går du inn på lenken over, til avtalt tid for time. Ved telefonkonsultasjon vil psykologen ringe deg opp ved timens start.


 • Tar dere i mot nye klienter i disse tider?

  Ja, det gjør vi! Våre psykologer tilbyr timer over telefon og video, og har kapasitet til å ta inn flere. Du er velkommen til å bestille time hos oss, enten det gjelder noe du lenge har ønsket å snakke om, uro med situasjonen vi er i eller for råd og tips til å håndtere hverdagen i karantene.

  Husk at vi i tillegg til individualsamtaler også tilbyr parterapi, emosjonell førstehjelp og foreldreveiledning.

  Du kan bestille time her.

 • Kan jeg gjennomføre timer over telefon eller internett?

  Ja, det kan du! Vi tilbyr telefon- og videoterapi til alle våre klienter som ikke kan møte til timer, eller der psykologen ikke kan møte på klinikken. Videoterapi er i mange tilfeller et fullgodt alternativ til ansikt-til-ansiktterapi. Du kan lese mer om det her.

 • Jeg skal på kurs hos dere, vil det gjennomføres som planlagt?

  Vi har avlyst eller utsatt alle våre kurs ut april og vil sette opp nye datoer for å gjennomføre de senere. Vi vurderer kurs etter april fortløpende.

  Vi forholder oss til enhver tid til retningslinjene og anbefalingene fra Folkehelseinstituttet og vil holde deg oppdatert med informasjon så snart vi vet. Du vil få informasjon om kurset du skal på er avlyst.

 • Hvilke smitteverntiltak har dere på klinikken?

  Vi gjør vårt beste for å skape mest mulig trygghet - fysisk og psykisk - på klinikkene våre. Derfor har vi innført en rekke smitteverntiltak, både med økt fokus på hygiene, tiltak i venterommet, rengjøring, avstand, karantener og gjennomføring av timer via video og telefon. Alt er utarbeidet i tråd med Folkehelseinstituttets retningslinjer. Du kan lese om tiltakene vi har gjort mer i detalj her.

 • Hvordan kommer jeg meg inn på videoterapiløsningen?

  Hvis du har avtalt videoterapi vil du få tilsendt en lenke med invitasjon til timen fra psykologen din. Når du åpner lenken må du logge på med BankID/BankID på mobil for å bekrefte at det faktisk er deg. Når du har logget inn vil psykologen få beskjed og kontakte deg med videoanrop enten på datamaskin eller mobiltelefon.

  Hvis du ikke har fått melding med lenke før timen begynner kan du gå inn på nettsidene våre på videoløsningen til Confrere:

  IPR Oslo: https://ipro.confrere.com

  IPR Bergen: https://ipr.confrere.com

Ofte stilte spørsmål om behandling og psykologer

 • Hvor mange timer er det vanlig å gå?

  Som regel er det nødvendig med minimum 10 behandlingstimer. De fleste går mellom 10 og 20 timer. Enkelte har behov for lengre forløp på 20 til 40 timer. Lengden på behandling avklares i samarbeid med psykolog.

 • Hvor ofte er det vanlig å gå i terapi?

  Det vanligste er å gå en dag i uken i begynnelsen, og så gjerne hver 14. dag etter hvert. Noen har månedlig oppfølging etter den første behandlingsperioden.

 • Kan jeg bytte psykolog om ikke kjemien føles rett?

  Ja, det kan du selvsagt. Dersom du syntes kjemien med psykologen er dårlig er det best om du tar det opp med psykologen din. Hvis du vurderer det som best å bytte behandler, så får du hjelp til det. Syntes du det er vanskelig å ta dette opp med psykologen, kan du kontakte administrasjonen, og få hjelp.