IPR portrett web copyright Cecilie Bannow 2

Adrian Wulfsberg

Bergen, Psykolog

Bestill time

Mange av oss har perioder i livet som oppleves tunge og vanskelige. Lav selvtillit, dårlig selvbilde, vonde minner og krevende følelser er bare noen få eksempler på utfordringer som påvirker hvordan vi har det med oss selv og sammen med andre. Gjennom samtaleterapi kan vi sammen snakke om, utforske og jobbe med slike vonde tanker og følelser, med et mål om at du skal få det bedre med deg selv, og i viktige relasjoner i ditt liv. Jeg ønsker å møte deg med en nysgjerrighet og åpenhet til hvordan din historie, dine relasjoner og din situasjon kan medføre krevende belastninger i din hverdag.

I terapi vil vi sammen finne en god og trygg måte for deg å jobbe med de utfordringene du bærer på i ditt liv. Måten vi jobber på kan også endre seg i løpet av terapien, slik at vi til enhver tid tilpasser oss dine behov i håp om å gi deg opplevelsen av å få det bedre.

Jeg er utdannet ved Universitetet i Bergen og har tidligere arbeidserfaring fra både voksen og barne- og ungdomspsykiatri. I dag jobber jeg også i et akutteam ved Solli DPS.