Anne Hilde Vassbø Hagen - Psykolog Bergen

Anne Hilde Vassbø Hagen

Bergen, Psykolog & Daglig Leder ved IPR Bergen.

Lang erfaring med behandling av angst, depresjon, relasjonelle problemer, sorg, traumer og seksuelle overgrep. Arbeider med emosjonsfokusert terapi for individer, emosjonsfokusert parterapi og emosjonsfokusert familieterapi og foreldreveiledning. Gjør også fosterhjemveiledning og sakkyndig arbeid.

Bestill time

Jeg har kun en liten klinisk praksis og tar pr. nå ikke imot nye klienter.

Hei, er du mye redd og engstelig? Eller synes du livet kan være tungt, og hvor du føler deg energiløs og nedfor og synes det er vanskelig å forholde deg til andre mennesker? Har du opplevd sorg, traumer eller seksuelle overgrep? Jeg har lang erfaring som terapeut – og jeg vil gjerne hjelpe deg med det du strever med.

Jeg jobber hovedsakelig med Emosjonsfokusert terapi – en behandlingsform som setter følelsene i sentrum. Denne terapiformen innebærer at vi utforsker vonde, fastlåste eller uutholdelige følelser, og prøver å finne frem til nye måter du kan forholde deg til det smertefulle på. Vondt, men også godt. Jeg er en aktiv terapeut og du og jeg samarbeider tett og sammen bestemmer vi kursen i terapien.

Med stor interesse for tilknytning og utviklingspsykologi jobber jeg gjerne med familier og foreldre.

Jeg er utdannet i emosjonsfokusert individualterapi, parterapi og foreldreveiledning. Jeg har i tillegg fullført et 3-årig utdanningsprogram i spesialistutdanningen i klinisk voksenpsykologi og en 2-årig utdanning i barnesakkyndig arbeid.

I tillegg til å være psykolog er jeg leder her ved IPR. I tillegg skriver jeg bøker og underviser om følelser og emosjonsfokusert terapi.