Anne Hilde Vassbø Hagen - Psykolog Bergen

Anne Hilde Vassbø Hagen

Bergen, Psykolog & Daglig Leder ved IPR Bergen.

Lang erfaring med behandling av angst, depresjon, relasjonelle problemer, sorg, traumer og seksuelle overgrep. Arbeider med emosjonsfokusert terapi for individer, emosjonsfokusert parterapi og emosjonsfokusert familieterapi og foreldreveiledning. Gjør også fosterhjemveiledning og sakkyndig arbeid.

Bestill time

Jeg har kun en liten klinisk praksis og tar pr. nå ikke imot nye klienter. Dersom du har gått hos meg før, kan du likevel ta kontakt.

Hei, er du mye redd og engstelig, tung, energiløs og nedfor eller synes du det er vanskelig å forholde deg til andre mennesker? Har du opplevd sorg, traumer eller seksuelle overgrep? Dette er mine interessefelt, som jeg har lang erfaring med – og dette vil jeg gjerne hjelpe deg med.

Jeg jobber hovedsakelig med Emosjonsfokusert terapi – en behandlingsform som setter følelsene i sentrum. Denne terapiformen innebærer at vi utforsker vonde, fastlåste eller uutholdelige følelser, og prøver å finne frem til nye måter du kan forholde deg til det smertefulle på. Vondt, men også godt. Jeg er en aktiv terapeut og du og jeg samarbeider tett og sammen bestemmer vi kursen i terapien.

Med stor interesse for tilknytning og utviklingspsykologi jobber jeg gjerne med familier, par og foreldre og tar jeg gjerne på meg oppdrag som fosterhjemsveileder.

Jeg er sertifisert i Circle of Security (P), Tuning into Kids og Emosjonsfokusert familieterapi og foreldreveiledning. Jeg har i tillegg fullført 3-årig utdanningsprogram i spesialistutdanningen i klinisk voksenpsykologi, 3-årig videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi, 1 årig videreutdanning i Emosjonsfokusert parterapi og en 2-årig utdanning i barnesakkyndig arbeid.