Cecilie Nordenson Bilde nettside

Cecilie Nordenson

Bergen, Psykologspesialist

Jeg har lang erfaring med å hjelpe mennesker som på ulike måter føler at psykiske vansker står i veien for å leve livet slik man egentlig ønsker. Sammen kan vi finne ut av hvordan du på best mulig måte kan få hjelp med det som plager deg. Jeg tilbyr individualterapi for voksne.

Bestill time

Er du engstelig? Selvkritisk? Deprimert? Har du emosjonelle sår etter opplevelser i oppvekst eller som voksen?

Jeg har god erfaring med bruk av emosjonsfokusert terapi. Av og til vet man ikke helt selv hva det er som er vanskelig, bare at noe ikke stemmer eller stjeler energi. Da kan vi ved hjelp av emosjonsfokusert terapi sammen finne mer ut av hvilke følelser som rører seg og hva du trenger for å få det bedre.

Jeg var ferdig utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen i 2004. Jeg er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i voksne. Jeg har 3-årig videreutdanning i emosjonsfokusert individualterapi, og er også behandler og veileder i kognitiv atferdsterapi for spiseforstyrrelser (CBT-E).

Synes du at tanker og følelser omkring kropp, vekt og mat tar mye fokus og energi i livet ditt? Har det kanskje til og med utviklet seg til en spiseforstyrrelse? Jeg har lang erfaring fra spiseforstyrrelsesfeltet og kan tilby god behandling av alle typer spiseproblemer og spiseforstyrrelser.