Ipr Portretter Julianne Leikanger Web 5829

Emma Johannessen

Oslo, Psykologspesialist

Lang og bred erfaring med behandling av depresjon, angst, traumer og livskriser. Tilbyr emosjonsfokusert terapi for både par og individer, samt foreldreveiledning og veiledning av helsepersonell. Tilbyr også EMDR for traumetilstander. Lang og bred erfaring med å jobbe med skeive personer og par.

Bestill time

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i København i 2006, og siden 2015 vært spesialist i klinisk voksenpsykologi. Jeg har lang arbeidserfaring i spesialisthelsetjenesten der jeg har jobbet ved allmennpsykiatriske poliklinikker for voksne, samt døgnavdeling og akutteam. Jeg har i tillegg jobbet med barn og familier på Statped Sør-Øst.

Utover at jeg har terapi med individer så tar jeg imot par og har videreutdanning i Emosjonsfokusert parterapi, samt at jeg jobber med foreldreveiledning etter å ha fullført videreutdanning emosjonsfokusert familieterapi. Jeg har videreutdanning innenfor EMDR som jeg bruker ved traumetilstander. Jeg innlemmer både kognitiv og metakognitiv terapi i behandling av individer der det er relevant.

Det kan være en høy terskel for å starte i terapi og min jobb er å gjøre det trygt for deg å jobbe med det som er vanskelig, samtidig som du føler deg forstått og ivaretatt. Min terapeutiske stil er aktiv, det vil si at vi har en dialog hele tiden, fremfor at jeg sitter stille og tilbaketrukket.