Hanna Aardal - Psykolog Bergen

Hanna Aardal

Bergen, Psykologspesialist

Bred erfaring med emosjonsfokusert terapi for psykisk helseproblematikk som angst, uro, depresjon, vonde og fastlåste følelser, relasjonelle vansker, emosjonelle sår og lav selvfølelse. Tilbyr også parterapi, foreldreveiledning og familieterapi, sakkyndig arbeid og veiledning til helsepersonell.

Bestill time

Jeg har forskningsfri i 2023 og tar ikke imot nye klienter.


Strever du med tunge tanker og vonde følelser og synes det er vanskelig å komme videre på egenhånd? Har du et barn som sliter, eller opplever du vansker i parforholdet?

Jeg ønsker å hjelpe deg som bærer på smertefulle opplevelser, som er hemmet av angst eller som har et vanskelig forhold til deg selv eller andre. Jeg har lang erfaring med, og brenner for, å hjelpe foreldre som strever i foreldrerollen og som ønsker å hjelpe barna sine med vanskelige følelser. Jeg tilbyr hjelp til par som ønsker å få et bedre samliv. I parterapien jobber vi for å styrke båndet mellom dere gjennom å sammen finne ut av hva som skaper vansker i forholdet, reparere gamle følelsesmessige sår, og øke forståelsen for både dine egne og din partners følelser og behov.

Jeg jobber i hovedsak med emosjonsfokusert terapi, en terapiform hvor du vil få hjelp til å endre smertefulle og fastlåste følelser, og til å i større grad lytte til det følelsene dine forteller deg om hva du trenger for å ha det godt.

Jeg er en engasjert og aktiv terapeut, og sammen finner vi ut hva som er viktig for deg å jobbe med for å få et rikere liv i tråd med dine egne behov.

I tillegg til terapi jobber jeg med sakkyndig arbeid og veiledning til fagpersoner.

Jeg er spesialist i klinisk psykologi med fordypning i barn og unge. Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert parterapi og emosjonsfokusert familieterapi. Jeg har fullført to år videreutdanning i emosjonsfokusert individualterapi. Jeg har fullført kompetansehevingsprogram om sakkyndig arbeid i minoritetsfamilier.