IPR webfil 11 22 copyright Cecilie Bannow 6

Hilde Bøyum

Bergen, Psykologspesialist

Bred erfaring fra traumer, relasjonelle vansker, selvbildeproblematikk, angst og depresjon. Jeg tilbyr individualterapi og foreldreveiledning.

Bestill time

Noen ganger kan livet gjøre vondt eller man står i noe som er vanskelig, inni en selv eller i en aktuell relasjon til andre. Da kan det være godt å se på det sammen noen.

Ofte er det nettopp det som skal til for å få det bedre.

Jeg møter deg der du er og er opptatt av å finne en meningsfull vei ut av det som er vanskelig. Enten det innebærer å bearbeide gamle sår eller vanskelige situasjoner her og nå.

Jeg har videreutdanning i emosjonsfokusert terapi og jobber hovedsakelig ut fra denne retningen, men henter også inspirasjon fra andre terapiretninger som kroppsorientert terapi, oppmerksomhetstrening og trening i selvmedfølelse. Jeg er opptatt av at terapi skal være et trygt samarbeid og at vi sammen skal finne den beste måten å jobbe på. Jeg har tidligere jobbet med kreative yrker, og kan benytte terapeutisk skriving som et verktøy dersom du ønsker det.

Jeg ble utdannet psykolog ved UiB i 2016 og har siden da jobbet i barne- og ungdomspsykiatrien og i voksenpsykiatrien. Jeg jobber nå hovedsakelig med voksne i alle aldre.