IPR portrett web copyright Cecilie Bannow 8

Kristin Halvorsen

Bergen, Psykologspesialist

Lang erfaring med behandling av angst, depresjon, relasjonelle problemer og traumer. Arbeider med utgangspunkt i emosjonsfokusert terapi, EMDR, mindfulness og kognitiv terapi.

Bestill time

Har du opplevd traumer, relasjonelle sår og smertefulle erfaringer? Kjenner du deg tung, energiløs, urolig, selvkritisk og opplever at du strever mye i hverdagen? Det vil jeg gjerne hjelpe deg med.

Jeg jobber med utgangspunkt i flere metodetilnærminger. Valg av behandlingsmetode avhenger av hva som tiltaler deg mest og kjennes mest meningsfylt ut for deg. Jeg har arbeidet mye med pasienter som har opplevd forskjellige typer traumer og jobber da med utgangspunkt i den bearbeidede traumebehandlingsmetoden EMDR i kombinasjon med emosjonsfokusert terapi som er en metode hvor fokuset er på følelsene. Mindfulness er en metode for å redusere stress og for å arbeide med hva en kan endre på i livet og hva en må akseptere med seg selv, andre og situasjonen en er i. Jeg jobber også med utgangspunkt i kognitiv terapi hvor fokuset er på tankene våre og hvordan disse kan endres. For meg er det viktig å møte personer der de er, og at vi sammen kan se på hva som skal til for å få det bedre.

Jeg ble ferdig utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen i januar 2010 og ble spesialist i klinisk voksenpsykologi i 2017. Etter dette har jeg tatt en treårig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi og jeg har blitt sertifisert EMDR terapeut. Jeg har lang erfaring fra spesialisthelsetjenesten hvor jeg har arbeidet med personer med mange ulike typer vansker.