Nicolai Julianne Leikanger Ipr Portretter Web 8698

Nicolai Slaathaug Hansen

Bergen, Psykolog

Jeg har erfaring med behandling av depresjon, angst, sorg, traumer, akutte belastninger og stressreaksjoner, bearbeiding av mobbing og vansker som er knyttet til relasjoner og personlighet.

Bestill time

Jeg tilbyr nå også terapi via sikker internett-tilkobling eller telefon.


Trenger du noen å snakke med om vanskelige ting? Går du for eksempel gjennom en spesielt vanskelig periode i livet, eller kanskje du har stått alene med vonde følelser eller kvernende tanker over lengre tid? Terskelen for å søke hjelp kan være høy, men det å søke hjelp er i seg selv et stort skritt mot det å få det bedre. For meg er det viktig å gi deg rom og støtte til løse opp i de indre vanskene du kommer med. Ofte innebærer det at vi sammen utforsker følelser og tanker som har blitt vanskelige for deg, sånn at vi kan få til forandringer som gjør at du får mer ut av livet ditt.

Jeg strukturerer mye av arbeidet rundt en tilnærming som heter emosjonsfokusert terapi, men jeg har også erfaring med å bruke andre tilnærminger slik som mindfulness, kognitiv atferdsterapi og mentalisering. Det aller viktigste er uansett at vi finner en måte å jobbe på som gjør det du strever med forståelig og håndterbart.

Psykologutdannelsen tok jeg ved Universitetet i Bergen og jeg har i tillegg en bachelorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo.