Nicolai Julianne Leikanger Ipr Portretter Web 8698

Nicolai Slaathaug Hansen

Bergen, Psykolog

Jeg har erfaring med behandling av depresjon, angst, sorg, traumer, akutte belastninger og stressreaksjoner, bearbeiding av mobbing og vansker som er knyttet til relasjoner og personlighet.

Bestill time

Jeg tilbyr terapi via sikker internett-tilkobling eller telefon.


Trenger du noen å snakke med om vanskelige ting? Går du for eksempel gjennom en spesielt vanskelig periode, eller kanskje du har stått alene med vonde følelser eller kvernende tanker over lengre tid? Terskelen for å invitere andre inn på de sårbare stedene kan være høy, men også i seg selv et stort skritt mot å få det bedre. For meg er det viktig å møte deg med åpenhet, støtte og nysgjerrighet. Sammen kan vi forsøke å forstå og løse opp i de indre vanskene du kommer med. Ofte innebærer det at vi utforsker følelser og tanker som har blitt vanskelige for deg, så vi kan forsøke å få til de forandringene som gjør at du får mer ut av livet eller relasjonene dine.

Jeg tar videreutdanning i emosjonsfokusert terapi, en tilnærming som går ut på å utforske, forstå og endre vanskelige og fastlåste følelser. Jeg har også erfaring med å bruke andre tilnærminger slik som kognitiv atferdsterapi og Mindfulness. Det viktigste er uansett at vi sammen finner en måte å jobbe på som gjør det du strever med forståelig og håndterbart for deg.

Psykologutdannelsen tok jeg ved Universitetet i Bergen og jeg har i tillegg en bachelorgrad i filosofi fra Universitetet i Oslo.