03 A7034

Nina Tungodden

Bergen, Psykolog

Bred erfaring med å hjelpe personer med å mestre stress, vanskelige følelser og kriser. Jobber med et fokus på affektregulering, mindfulness, oppmerksomhetstrening og kroppslige øvelser.

Bestill time

Ønsker du hjelp til å styrke din evne til å håndtere stress og livskriser? Nyere forskning viser hvordan vi kan gjøre dette ved å vende oppmerksomheten mot våre egne opplevelser og reaksjonsmønstre, sammen med en person vi stoler på. Slik kan vi bli bedre kjent med oss selv og i større grad i stand til å tåle og håndtere sterke følelser, slik at vi kan ta valg som er gode for oss selv og andre.

Jeg drar nytte av en rekke modeller i mitt arbeid og vektlegger en åpen og individuelt tilpasset tilnærmingsmåte. Det viktigste er at du får den hjelpen du trenger. Jeg er spesielt interessert i nyere forsking innenfor affetktregulering og nevrobiologi, som peker på den nære sammenhengen mellom vår fysiske og psykologiske fungering. Så i tillegg til samtale inviterer jeg ofte til å prøve ut enkle Mindfulness og somatiske øvelser; dette er en måte du kan bli bedre kjent med deg selv på, samtidig som at det er verktøy du kan bruke for å regulere kroppen sin stress respons.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitetet i Bergen i 1995 og har bred og internasjonal erfaring fra psykologisk arbeid med barn, voksne, faggrupper og organisasjoner. Jeg har hovedbase i London der jeg er knyttet til Clinical Health Psychology ved Barts Health NHS Trust, samtidig som at jeg arbeider ved IPR på deltid.