Veslemøy Vold - Psykolog Bergen

Veslemøy Vold

Bergen, Psykologspesialist

Lang og bred erfaring med behandling av engstelighet, nedstemthet, tapsopplevelser, kriser, lav selvfølelse, selvkritikk, depresjon og traumer. Jobber ut fra EMDR, kognitiv og emosjonsfokusert terapi.

Bestill time

Opplever du livet krevende akkurat nå, eller har det kanskje vært sånn lenge? Fører plagene til begrensninger i hverdagen? Så fint at du tenker at det finnes hjelp!

Jeg kan hjelpe deg med å møte, forstå og bearbeide det vonde og vanskelige. Strever du med trøblete forhold til andre, eller er det vanskeligste forholdet til deg selv, hjelper jeg gjerne. Som psykologspesialist har jeg lang erfaring og bred kompetanse på behandling av ulike typer engstelighet, nedstemthet, tapsopplevelser, kriser og mindre og større traumer. Jeg er opptatt av ditt forhold til deg selv. Ønsker du å forstå deg selv bedre og utvikle sider ved deg selv, kan vi godt jobbe sammen. Jeg bruker anerkjente behandlingsmetoder, både de som tar utgangspunkt i tanker for å skape endring, og de som baserer seg på å ha kontakt med egne følelser.

Utdanningen min er fra Universitetet i Bergen. Jeg har senere spesialisert meg i klinisk voksenpsykologi, tatt 3-årig videreutdanning som gruppeterapeut (ved Institutt for Gruppeanalyse) og sertifiserer meg for tiden som EMDR terapeut (se http://emdrnorge.no/ for mer informasjon).

Sammen finner vi best ut hvordan vi skal jobbe for å nå dine mål, så ta gjerne kontakt.