Kaia Frøyland - Psykolog Bergen

Nyheter

Velkommen til våre nye nettsider.

Psykolog i Oslo og Bergen

Tid til å lytte

Det er ingen enkel sak å lytte, men det kan redde liv og forhindre lidelse. Helsepersonell møter sårbare mennesker hver dag, men lytter de? Psykolog og daglig leder ved Institutt for Psykologisk Rådgivning, Anne Hilde Vassbø Hagen, forteller sin historie om et vanskelig møte med helsevesenet.

Les mer
Johanne Rogndal Psykoterapeut Oslo

Kan psykologen hjelpe etter traumer?

Det er dessverre slik at mange av oss opplever vonde ting som kan bli et traume. Kortvarige traumereaksjoner er en normal følge av ekstreme påkjenninger, men når plagene varer over tid kan det være nyttig å søke hjelp hos psykolog. Det finnes god behandling for traumer. Skrevet av Johanne Rogndal.

Les mer
Ensomhet er usynlig

Følelser styrer livet - forstå følelser

Følelsene våre preger alt vi tenker, sier og gjør. De sier noe om hvordan vi har det - med oss selv og med de rundt oss. De kan være helt fremme i dagen eller de kan være godt skjult og vanskelig å sette ord på. Uansett hvordan du føler, så er dine følelser med å styre livet ditt. Forstå følelser.

Les mer
Emosjonsfokusert terapi og følelser - Psykolog Oslo

Med følelsene som kompass

Hvordan kan man jobbe med psykisk smerte, vanskelige følelser og uoppgjorte forhold? Her er en lettlest og nyttig tekst om emosjonelle sår og emosjonsfokusert terapi, godt egnet for alle som vil lære mer om følelser og endring i terapi. Skrevet av Aksel Inge Sinding og Jan Reidar Stiegler.

Les mer
Image001

Emotion Revolution - Don't just talk about it

April 17-19th 2018 – We dare say; the world’s most important experiential congress on Emotions! We invite to you to experience this unique congress and summit and learn from the most influential voices in the field. Join us in Bergen, Norway

Les mer