Hva er terapi? Psykolog i Oslo og Bergen

Hva er terapi?

Ved Institutt for Psykologisk Rådgivning tilbyr vi utredning, behandling, terapi og rådgivning. Våre erfarne psykologer tilbyr både individualterapi, parterapi og familieterapi, med et hovedfokus på emosjonsfokusert terapi.

Ved Institutt for Psykologisk Rådgivning har vi bred teoretisk og praktisk erfaring. Vi tilpasser terapien til dine behov, men har særlig kompetanse på Emosjonsfokusert Terapi (EFT), Kognitiv Atferds Terapi (CBT) og Arbeidsrettet Terapi. Både EFT og CBT er forskningsbaserte terapiformer nevnt i nasjonale retningslinjer for behandling av depresjon. 

Vi har også psykologer som jobber med utgangspunkt i psykodynamisk teori, EMDR og mindfulness. Vi har spisskompetanse på søvnvansker, diabetesrelatert problematikk, traumer, idrettspsykologi og prestasjonsangst.

Vi har tilbud for barn, voksne og par. Det viktigste for en vellykket terapi er likevel å bygge en god relasjon. Vi er opptatt av varme, empati og respekt i arbeidet vårt.

Du kan komme til en enkelttime, noen få rådgivningstimer, korttidsterapi eller langtidsterapi. Vi finner sammen ut hva som er behovet ditt.

Hvis du har spørsmål, kan du gjerne ta kontakt eller se her for ofte stilte spørsmål.

 Iris Steine - Psykolog Bergen
Psykolog Iris Steine ved IPR Bergen
 Veslemøy Vold - Psykolog Bergen
Psykologspesialist Veslemøy Vold ved IPR Bergen