Ipr Portretter11 02 20 Web 1290

Aina Bjerke

Oslo, Psykolog

Bred og lang erfaring med individualterapi og foreldreveiledning og jobber hovedsakelig med depresjon, angst, relasjonelle vansker, stress, traumer og selvfølelsesproblematikk.

Bestill time
  • Går videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved NIEFT
  • Fordypning i traumebehandling gjennom NKVTS.
  • Fullført 1-åring fordypning i emosjonsfokusert ferdighetstrening for foreldre (EFST)
  • Fullført 2-åring fordypning i barne-og ungdomspsykologi gjennom Norsk psykologforening.
  • Tilbyr også terapi på portugisisk.Jeg har bred erfaring med individuell behandling av unge og voksne med relasjonsvansker, traumer, depresjon og angst. I tillegg har jeg lang erfaring med foreldreveiledning og samspillsvansker i familien. Jeg har jobbet med psykisk helsevern for barn og unge, barnevernstiltak, akuttpsykiatri og rus, psykologtjenesten ved studentsamskipnaden, samt undervisning og veiledning.

Terapi handler om å bli bedre kjent med deg selv. Et viktig steg til å forstå hvem du er vil være å komme i kontakt med følelsene dine. Å ta fatt på denne prosessen kan være både skummel og utfordrende. Mitt bidrag er å gå inn i dette sammen med deg slik at det føles trygt. Bedre selvforståelse kan være veien til en bedre selvfølelse, tryggere relasjoner og til å ta bedre valg for deg selv. I tillegg kan det være nøkkelen til å styrke deg i foreldrerollen.

Jeg jobber med ulike intervensjonsformer, men alltid “emosjonsvennlig” og tilpasset deg, og har kursing i blant annet traumebehandling, kognitiv atferdsterapi og emosjonsfokusert foreldreveiledning. Utdannet psykolog fra Universitet i Oslo og Pontifícia Universidade Católica do Rio de Janeiro.