DSC5194 02

Inger-Eline Sundvoll Høgseth

Oslo, Psykologspesialist

Har erfaring med et bredt spekter av vansker. Særlig kompetanse på relasjonelle utfordringer, selvfølelse, vanskelige opplevelser, angst og depresjon. Tilbyr individual terapi. Jobber med unge, voksne og eldre.

Bestill time
  • Psykologspesialist i psykoterapi, i regi av NPF.
  • Fullført 3-årig videreutdanning i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved NIEFT.
  • Fullført fellesprogrammet for psykologer i spesialisering gjennom Norsk Psykologforening
  • Jobber i spesialisthelsetjenesten


Uansett hva det er du står i og hvordan det oppleves for deg, ønsker jeg å møte deg der du er i livet ditt akkurat nå. Jeg etterstreber å tilrettelegge for et trygt og reflekterende rom hvor vi sammen kan utforske dine tanker, følelser og opplevelser. Sammen kan vi kanskje finne ut av hva det er som setter kjepper i hjulene, og tenke oss frem til nye alternative måter å møte utfordringene dine på.

Arbeid med å skape mening av, forstå og romme følelser er noe jeg er særlig opptatt av. Alle mennesker har følelser. Følelsene forteller deg hvordan du har det til en hver tid, og hva du trenger for å få det litt bedre. Følelser påvirker hvordan vi tenker og hvordan vi handler. Mange kan oppleve følelser som forvirrende og smertefulle. Som en konsekvens av dette føler mange en trang til å beskytte og distansere seg fra følelsene sine. Baksiden ved dette er at følelsene ofte kan oppleves som mer intense, forvirrende og smertefulle. Mange kan oppdage at det å bli bevisst sine følelser kan tilby forståelse, kontakt, endring og mening. Nettopp derfor synes jeg at dine følelser er viktige. Jeg ønsker å hjelpe deg med å finne din måte og spille på lag med følelsene dine slik at du kan få det så bra som mulig i ditt liv.

Jeg er utdannet psykolog ved universitetet i Bergen. Jeg har fullført 3-årig videreutdannelse i emosjonsfokusert terapi. Jeg ble sertifisert psykologspesialist i psykoterapi høsten 2023. Jeg vil beskrive meg som en integrativ terapeut. Det betyr at jeg etterstreber å skreddersy en behandling som er tilpasset dine behov. Jeg tenker at terapi er et samarbeidsprosjekt hvor nettopp du er en viktig agent, da det er du som kjenner deg selv best. Hos meg kan du komme akkurat slik du er. Jeg håper at vi sammen kan finne ut av hva det er du trenger for å kunne få det litt bedre med deg selv og andre rundt deg.

Velkommen hit!