Jaran Olsen - Psykolog Oslo

Jaran Olsen

Oslo, Psykolog

Jeg er en trygg og åpen terapeut som legger vekt på at du som kommer til meg skal føle deg ivaretatt, respektert og forstått. Psykologisk behandling ser jeg på som en felles utforskning for å kunne åpne opp for å leve fullere og bedre liv - både i gode og vonde stunder.

Bestill time

Fordi vi alle har større eller mindre sår som er påført oss av livet og menneskene i det, tror jeg at terapi er noe de fleste har stort utbytte av. Noen ganger blir sårene våre infisert fordi de ikke har fått mulighet til å leges ordentlig. Da må vi ta av bandasjen, rense såret, får så å la det gro og helbredes. Når vi skal åpne opp våre følelsessår på denne måten i terapi, er det viktig å bli møtt med varme og aksept.

Jeg er utdannet psykolog fra Universitet i Bergen, og spesialiserer meg innen Emosjonsfokusert Terapi (EFT). Denne terapiformen opplever jeg som svært effektiv i behandling av en rekke av de vanligste psykiske plagene; selvfølelseproblematikk og depresjon, diverse angsttilstander, relasjons- og tilknytningsvansker, mm.

Før jeg utdannet meg som psykolog var jeg buddhistmunk i 6 år. Av den grunn har jeg dyp og bred personlig erfaring med mindfulness (som er øvelser hentet fra buddhistisk meditasjon). Dette er en metode for å bli kjent med egne følelser, behov, kropp og verdier, samt for å få bedre innsikt i hva som fører til tilfredshet i livet.