Sunniva Årseth

Sunniva Årseth

Oslo, Psykolog

Kompetanse innen traumer og belastningsreaksjoner, relasjonelle utfordringer, lav selvfølelse, angstlidelser og depresjon. Er under spesialisering i Emosjonsfokusert terapi. Tilbyr individualterapi på kveldstid. Tilbyr også EMDR for traumetilstander.

Bestill time
  • Under spesialisering i psykoterapi med fordypning i emosjonsfokusert terapi (EFT) ved Norsk Institutt for Emosjonsfokusert Terapi (NIEFT).
  • Fullført fellesprogrammet for psykologer i spesialisering gjennom Norsk Psykologforening.
  • Kurs i mentaliseringsbasert terapi (MBT) ved Institutt for mentalisering.
  • Fullført modul 1 i EMDR, Eye Movement Desensitization and Reprocessing, EMDR Norge.

Jeg er utdannet psykolog ved Universitetet i Bergen og har erfaring med utredning og behandling av et bredt spekter av psykiske lidelser hos voksne i spesialisthelsetjenesten. På dagtid jobber jeg fortsatt i spesialisthelsetjenesten med behandling av ulike psykiske lidelser og rus- og avhengighetsproblematikk. Jeg har særlig interesse for og kompetanse innen relasjonell utrygghet og traume- og belastningsreaksjoner. Jeg har videreutdanning i EMDR, som er en tilnærming for behandling av traumelidelser, og går nå siste året av 3-årig videreutdanning i Emosjonsfokusert terapi (EFT).

Jeg er opptatt av å tilpasse behandlingen til den enkeltes utfordringer og behov, og benytter en integrativ behandlingstilnærming hvor kunnskap, metoder og ferdigheter fra ulike terapiretninger settes sammen for å møte deg og dine behov her og nå. Jeg arbeider likevel særlig med utgangspunkt i emosjonsfokuserte tilnærminger og er spesielt opptatt av hvordan følelsene våre kan hjelpe oss til å forstå og komme nærmere det vi trenger for å ha det bra som menneske. Jeg vil møte deg med varme, nysgjerrighet og trygghet, slik at vi sammen kan utforske det vonde og finne ut hva som kan bidra til at du kommer nærmere det du trenger for å ha det godt i livet ditt.

Velkommen!